OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Options
Options
Personal Statement
pelendur doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
pelendur
Age Unknown
Gender Not Set
Location Unknown
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 13-February 04
Profile Views: 146*
Last Seen: 24th July 2005 - 08:55 PM
Local Time: Oct 31 2014, 05:28 AM
8 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

pelendur

Members


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
23 Jul 2005
Hi,
The special libSDL for the 6000 that was compiled by Guylhem doesn't seem to be available on his externe.net/zaurus web site anymore. Does anyone know somewhere else I can obtain it, or if someone can email it to me. It would be greatly appreciated. BTW, Guylhem, if you happen to read this and you're not too busy, would it be possible for you to put it back up on your site? Thanks alot.

Patrick
13 Jan 2005
I recently noticed that the Fn button of my 6000L (Sharp 1.12 ROM) doesn't work properly in the run level 3 console, ie the one you get when you push the /? button after rebooting and then choosing option (a). I have been using this console in order to start up Pocketworkstation using the fbvnc viewer. The problem is that when I push the Fn button with any other key, it locks the keyboard into num-lock mode; pushing Fn again, or Fn- / does not release the num-lock. I finally accidentally discovered that pushing shift-Tab would release the num-lock mode. The Fn button works fine in Qtopia (eg in Qkonsole, the texteditor, etc). I've rebooted, soft-reset, hard-reset, and wiped the flash (in order to re-load the 1.12 ROM), none of which has solved the problem. I haven't flashed any other ROMs or kernels, and I'm bit unsure how any of the software that I've installed could have caused this.
Is it possible that this is a bug in the Sharp ROM? Has anyone else who has used the run level 3 console noticed this, or is my situation unique? I'd like to know before I attempt a NAND restore with the Sharp ROM. Any comments on this would be greatly appreciated.

TIA,
Patrick
24 Dec 2004
Hi everyone,

Just got my new SL-6000L last Friday, which is quite a nice upgrade from my >2 yr old SL-5500. Haven't had that much time to do much with it, but I've noticed that if I'm using the unit after the battery is fully charged and it's still connected to the AC adaptor, suspending it causes the charging light to come on and stay on for some minutes, as if it had started another recharging cycle on the battery. In addition, if I suspend while the battery is still charging, the charging light goes off and then comes back on quickly. Neither of these things happen with the SL-5500, where the charging light stays off if you suspend it when the battery is fully charged and the unit is still connected to the AC, and suspending while the battery is charging doesn't cause the charging light to go off and on.

So, I was wondering whether this is normal behavior for the SL-6000L. Does this happen to everyone else? I do find this a little worrisome, since having the unit restart a charging cycle every time I suspend the unit when it's on AC may be detrimental to the battery's lifespan. Does anyone know if this is true or not. In any case, I would appreciate it if anyone would let me know if they have also observed this on their SL-6000L.

Thanks much,
Patrick

(And to those of you observing it, Merry Christmas.)
13 Feb 2004
The zauruszone.com forum posts have been offline for over a month now. Does anyone know if Sharp is aware of this situation, and has anyone archived/mirrored these posts, which are a valuable resource for the Zaurus community?? Thank goodness the Zaurus DevNet forums have been archived and mirrored on this site (Thanks offroadgeek!).

Patrick
Last Visitors
pelendur has no visitors to display.

Comments
Other users have left no comments for pelendur.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 31st October 2014 - 05:28 AM