OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Options
Options
Personal Statement
gmad doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
gmad
Age Unknown
Gender Not Set
Location Unknown
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 1-December 07
Profile Views: 653*
Last Seen: 6th October 2008 - 09:32 AM
Local Time: Nov 27 2014, 08:53 PM
8 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

gmad

Members


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
23 Jan 2008
Mam do sprzedania Zaurusa SL-C1000. Nowy, stan bardzo dobry. Oprócz Zaurusa w komplecie oferuję słuchawki CE-RH2, kartę wifi, kartę bluetooth i 1 GB na CF.
Jest ktoś chętny? Cena do negocjacji...
6 Dec 2007
Witam!
Mam SL-C1000 z PdaXii13. Chciałbym wreszcie uruchomić polskie literki. Wiem, że mam tego dokonac poprzez xmodmap, ale kompletnie nie wiem, jak się do tego zabrać. Przejrzałem, że ten model Zaurusa i inne Cxx00 nie grzeszą popularnością na polskim forum.
6 Dec 2007
Hello everybody!
I would like to set network connection via bluetooth (Nokia 6230). I can set it on applet included to pdaXii13. When I write all data, find phone in bluetooth, when I push "Apply" Zaurus hangs and I have to reset. I found peers file and chat script to my provider (http://www.oesf.org/forum/index.php?showtopic=10857) and those files works on Cacko. I've changed them a little (file names etc) and copied to Z, but Zaurus still couldn't connect to phone.
Could you advice me what to do, please>
3 Dec 2007
Hello everybody!
I made something wrong with my Zaurus SL-C1000. I tried to install U-boot, but I didn't erase NAND before. After U-boot installation of course everything was wrong. I went to Service menu to NAND restore and I did it using Trisoft NAND Backup for my Z. After reboot everything was wrong. On forum someone told me, that I should to erase Nand before restoring. I tried to do it, but during NAND erase process I have communicate:


erasing...1
Bad Block Num = 128

ERROR! Too many bad.
code=(201)

During restore process I have communicate:

Restore...failed
format error


Now My Zaurus is broken at all. Have you got any idea what to do now? I will be very appreciate for help.
Last Visitors


27 Sep 2008 - 8:55


12 Dec 2007 - 13:51


3 Dec 2007 - 17:43

Comments
Other users have left no comments for gmad.

Friends

2808 posts
Active: 22nd April 2013 - 10:11 PM
View All Friends
RSS Lo-Fi Version Time is now: 27th November 2014 - 01:23 AM