OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Options
Options
Personal Statement
agosine doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
agosine
Age Unknown
Male
Toronto, Canada
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 4-March 04
Profile Views: 1,396*
Last Seen: 12th January 2011 - 12:07 PM
Local Time: Nov 26 2014, 06:05 AM
123 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

agosine

Members


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
29 Apr 2010
Does anyone have a revision K model they are interested in selling?
16 Apr 2009
Can anyone direct me to the latest version of Ångström (2008 or 2009)? I currently have 2007.12, but the packages from the feed browser are old for this release. I use to download images from http://www.angstrom-distribution.org/unsta...utobuild/akita/ but there are no builds there anymore. How would I use the 2008.x packages?

My searching did find this site for building images (http://amethyst.openembedded.net/~koen/narcissus/), but I am looking for Opie. I found it works well for a simpler interface and Cacko is a little dated.

Maybe I should learn how to compile an image for my C1000. Will search for some instructions, but if anyone can direct me quicker it would be appreciated.

Thank you
4 Jul 2008
I installed the latest Anstrom (zImage-2.6.24-akita-20080607124504.bin & Angstrom-x11-image-glibc-ipk-2007.12-r17-akita.rootfs.tar.gz) images on my C1000 followed by 'ipkg update' and 'ipkg upgrade'. There were no upgrades and almost no additional packages available. Through a little digging I found a link to the 2008 package build feed. I updated the file paths in /etc/ipkg and was able to see the packages without issue.

This is where my problems start. Running 'ipkg upgrade' works 97% without errors. There were 2 symbolic link errors with libhal1 and libdsub which I fixed manually. When I reboot though OE fails to start.

Any suggestions? Should I wait for a Angstrom-x11-image-glibc-ipk-2008 build?
4 Jul 2008
Have there been any new builds of Android? Is there a repository or site where more information can be found?
25 Jun 2008
Is there an Up-to-Date Web Browser available? Recommendations? Open to using any OS available for my SL-C1000

Thanks
Anil
Last Visitors


21 Jan 2010 - 12:13

Comments
Other users have left no comments for agosine.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 26th November 2014 - 06:05 AM