OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Options
Options
Personal Statement
L÷wensenft doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
L÷wensenft
Age Unknown
Gender Not Set
Location Unknown
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 9-April 08
Profile Views: 500*
Last Seen: 9th April 2008 - 01:17 PM
Local Time: Oct 23 2014, 03:47 AM
1 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
* Profile views updated each hour

L÷wensenft

Members


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
9 Apr 2008
Hi there!

I've got some trouble with both of my SimPADs. They seem to have both worn out capacitors which are used by the touch screen if I'm informed correctly!?

The only thing is: Where are the capacitors? On the mainboard, there are 2 *big* capacitors on the lower right site. Are they number 15 on picture http://opensimpad.org/images/2/27/SIMpad_1600x1200.jpg ???

Well, maybe I'm totally wrong, so I will describe the actual problem: I've got WinCE installed on the first, some kind of Linux on the other SimPAD. On both I get the following symptoms: If I recalibrate using the built in software on the WinCE one, everything is "almost" fine. After a few seconds/moments, the touchscreen gets some kind of uncalibrated. Only the center part of the screen works fine (maybe 50x50 pixels or something like that), but all other parts of the screen have some offset which gets bigger by the distance from the center...

Did anyone else have got such a problem? Can I get the SimPADs back to normal life if I replace the capacitors?

Regards
Max
Last Visitors


14 Oct 2008 - 1:38


4 Jun 2008 - 3:53

Comments
Other users have left no comments for L÷wensenft.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 23rd October 2014 - 03:47 AM