OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Options
Options
Personal Statement
jim_digriz doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
jim_digriz
Age Unknown
Gender Not Set
Location Unknown
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 16-October 08
Profile Views: 472*
Last Seen: 11th June 2009 - 03:21 PM
Local Time: Oct 1 2014, 08:12 AM
6 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
* Profile views updated each hour

jim_digriz

Members


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
23 Oct 2008
Hello all.
This is probably a daft newbie/numpty question. sad.gif
I'm trying to connect my C-1000 to my wireless network at home. (Only had the Zaurus a week)
After it says "connecting" for a while, it says "network offline" When I go to System Info, it tells me the card is suspended.
How do I stop it from suspending? While I was at a hotel this week, the led lit up and it connected to an open network automatically. Worked fine. Now I'm home, nothing. I've searched, but there doesn't seem to be a straight forward answer-please help!
In the Konsole app, cardctl resume doesn't seem to do anything.


Qtopia 1.5.4
CACKO 1.23
Last Visitors
jim_digriz has no visitors to display.

Comments
Other users have left no comments for jim_digriz.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 1st October 2014 - 12:12 AM