OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Options
Options
Personal Statement
wavz doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
wavz
Age Unknown
Gender Not Set
Location Unknown
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 25-March 04
Profile Views: 232*
Last Seen: 8th December 2004 - 06:43 AM
Local Time: Aug 21 2014, 12:16 AM
12 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

wavz

Members


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
10 May 2004
Anyone else get this error? WARNING: unhandledDS traffic!

It isn't consistant, Wellenreiter works most of the time but every once in awhile I will get this error and Wellenreiter will not display any APs in the area. Just curious if anyone has seen this and possibly resolved why it occurs.
16 Apr 2004
I freed up space in root and cleaned out the old Sharp files from home and specified home to be used as an install point in the packages app. I installed FBVNCserver using "ipkg install -d home --force-depends fbvncserver-sl5600_0.9.4_arm.ipk" and the installation seems to have went fine and installed to /home but no application icons have shown up in order to lauch the app. I've rebooted and still nothing.

fbvncserver-sl5600 shows up in the package list by doing a "ipkg list" but it does not show up when running the Packages app. Furthermore, if I try to do a "ipkg remove fbvncserver-sl5600" it states that the package is not installed, even though "ipkg list" shows it.

Any suggestions?
7 Apr 2004
Hello All,

I have read a number of posts, probably too many and have become confused on whether I need to enable wireless extensions in order to get this to work or not. What I have:

Zaurus 5600 1.32
Running Zynergy ROM
Wifi AMBicom WL1100C


I have kismet running fine but after successfully installing Wellenreiter II I have no choices in the Interface tab to select which interface to capture from.

After running iwconfig it shows the eth0 has no wireless extensions, is there a way to get Wellenreiter to run without enabling wireless extensions and if not where can I retrieve the patch for the 5600?

Any information specific to the 5600 would be greatly appreciated..
Last Visitors
wavz has no visitors to display.

Comments
Other users have left no comments for wavz.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 21st August 2014 - 12:16 AM