OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio


Welcome Guest ( Log In | Register )

Personal Photo
Personal Statement
nicklogan doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
Age Unknown
Gender Not Set
Location Unknown
Birthday Unknown
No Information
Joined: 24-May 03
Profile Views: 1,907*
Last Seen: 9th August 2007 - 06:01 AM
Local Time: Nov 29 2015, 12:13 AM
15 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour



My Content
8 Feb 2005
A tip for anyone else who has been having trouble getting the Jmap utility (used for zooming in on map images or any other image,actually) to install :

The ipk file has been stored as a tar file instead of gzip and won't be recognised by the package installer so gzip the package then rename the file back to the original name. It then installs ok.

gzip jmap_20030109_arm.ipk
cp jmap_20030109_arm.ipk.gz jmap_20030109_arm.ipk
25 Jan 2005
The model is a Magicstor 2.2GB CF+ Type II MicroDrive. Anyone know if these will work in the SL5500? Guess I'll find out - couldn't resist.

21 Jul 2004
I hope this product from Pellico Systems turns out not to be vaporware. I've been considering getting an Aircable card but this would also allow syncing to pc USB via Bluetooth on the Zaurus serial/cradle and also pair with a cell phone. No idea how long the "Coming soon!" has been on the website.

10 Jun 2004
On a 5500 with the 64/0 Hybrid ROM, a connection is made when trying to sync and then the Qtopia desktop (1.7) crashes while the message "Retrieving unknown staus from Qtopia" is displayed. If the SD card is ejected, the connection can be made ok but since the programs I need to sync are running from SD, that's no help. If the program is started from a teminal, the following messages are displayed before crashing:

Xlib: extension "GLX" missing on display ":0.0".
Xlib: extension "GLX" missing on display ":0.0".
initEnvironment() Invalid TimeZone (null)
Network operation (get) failed for url: http://qtopia.net/packages/SHARP/SL5500/1.5/Packages
addLnk name is empty! not adding type text/plain file (null)
Segmentation fault

I'm running Mandrake 10.0 on the PC. Id' love to get this fixed as I'd hate to go back to the Sharp Rom but I need to be able to sync this way at work.
Any help would be greatly appreciated.
13 Feb 2004
Sorry if this question has been covered but I'm unable to find any info in posts or docs. Where is there a procedure to follow for flashing the new tkcROM?
Last Visitors

17 Jun 2008 - 10:03

28 Nov 2007 - 0:47

Other users have left no comments for nicklogan.

There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 28th November 2015 - 09:13 PM