OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Options
Options
Personal Statement
komoman doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
komoman
Age Unknown
Gender Not Set
Location Unknown
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 21-September 04
Profile Views: 125*
Last Seen: 16th July 2006 - 03:40 PM
Local Time: Dec 27 2014, 02:25 AM
11 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
* Profile views updated each hour

komoman

Members


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
28 Jun 2006
I purchased my C3100 a few months back and have been very please with it biggrin.gif Until recently that is. Shortly after purchasing it, I flashed it with the Cacko-Lite ROM, and have slowly been adding programs. I purchased a 2GB SD card mid May, and installed the tetsu driver for large SD card support. Everything worked fine for over a month. About a week ago I noticed that the SD card wasn't mounted, so popped it out and put it back in again. Nothing. I tried a 256MB card. Nothing. Thought it might have to do with the tetsu driver, so uninstalled that. Nothing. Reinstalled the tetsu driver. Nothing. I just flashed the ROM, so now I'm back to the basic Cacko-Lite. Still no SD card. When trying to mount it manually through the Konsole, it gives me the error "mount: Mounting /dev/mmcda1 on /mnt/card failed: No such device"

Does anyone have any ideas on what's going on here? Any thoughts, ideas, help would be appreciated.

Thanks
Al
Last Visitors
komoman has no visitors to display.

Comments
Other users have left no comments for komoman.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 26th December 2014 - 06:25 PM