OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Options
Options
Personal Statement
rmesek doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
rmesek
Age Unknown
Gender Not Set
Location Unknown
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 29-September 04
Profile Views: 575*
Last Seen: 15th September 2009 - 06:47 PM
Local Time: Nov 25 2014, 08:27 PM
23 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

rmesek

Members


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
14 Feb 2007
Am I missing something or what? I think this was a used 3200. Couldn't one buy this for much less new?
27 Jan 2007
When I turn on my 6000, the display is black. This happened after a week of low battery warnings even though I had it on the charger, and after I dropped it. I tried taking the battery out for a while and reinserting it; hard resetting it with reset while haolding the OK butteon; holding Q and T while resetting. I tried removing the battery overnight, then pressing D and B and plugging in the power; also, holding Fn, D, and M while pressing reset. The charging light comes on and something beeps when I did a hard reset. The display seems to change to a different shade of black when I try to trun it on but nothing that I can use.

Did I do damage to the screen when I dropped it or is it a used-up battery? I had its Piel Frama case on when dropped and I've dropped it before without a problem. If it's the screen, what can I do to repair it? If it's just the battery, I can replace it.

Help.
4 Mar 2006
How do you stretch wallpaper so it doesn't tile? I've got 480x640 jpg's and they tile when I set them as wallpaper in both landscape and portrait. I have an sl6000. I'm certain there must be an easy and obvious way to do this and think I've done it in the past, but can't figure this out right now.
30 Jan 2006
I tried to flash OZ-OPIE to my sl6000, went through the procedure documented on this site with the maintainance menu, get the console messages that it is flashing the image files, reset, and then try to format it through the maintainance menu. At this point the screen goes blank and the power light goes off. I can do nothing or see nothing going on until I do a reset again. I tried restoring a fresh stock NAND on an SD card but the same thing happens. Don't tell me a made a brick please! What can I do?
Last Visitors
rmesek has no visitors to display.

Comments
Other users have left no comments for rmesek.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 25th November 2014 - 04:27 PM