OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Options
Options
Personal Statement
tinyrooster doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
tinyrooster
Age Unknown
Gender Not Set
Los Angeles
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 1-November 04
Profile Views: 859*
Last Seen: 18th February 2008 - 06:26 PM
Local Time: Jul 31 2014, 03:22 AM
31 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
* Profile views updated each hour

tinyrooster

Members


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
15 Feb 2008
Hiya,

I have a SL-6000 that works great except it has a sticky power button. If I shut down using the OS, after a few minutes the screen will pop back awake because the power button hit something that made my Zaurus turn on. Once I've got it on and I'm using it, that power button might decide to stick again and turn the power off again. I would like to remove the power button so it doesn't interfere with using the software to turn the Zaurus on and off. Can anyone recommend how to do this, and if there are any safety issues?

Thanks,
10 Jan 2008
After several years of use, my power button on my Zaurus has become sticky and won't rest in an on or off position. Is there some way I can fix this? It works fine otherwise.
15 May 2006
Is it possible to use Intellisync to link with Outlook Express, rather than various versions of the full Outlook program?
27 Sep 2005
I like ELSI. biggrin.gif I haven't been involved in discussing it much but I wanted to say thank you to whoever put it together. If you plan to continue developing it, I would like to be able to sort listings within categories. By data and by ROM would be very useful. Thanks!
18 Aug 2005
I've been using my built-in wifi for months and suddenly it won't work. The network program gets stuck when it's opening, I've lost the network applet, and I don't know whether I have a hardware or software problem. I've tried resetting and hard resetting, also check error menu. I've thought about reformatting but I'm not sure it would help. Does anyone have any suggestions that could help me identify the problem, or else fix it? sad.gif
Last Visitors
tinyrooster has no visitors to display.

Comments
Other users have left no comments for tinyrooster.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 30th July 2014 - 07:22 PM