OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Options
Options
Personal Statement
unplug doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
unplug
Age Unknown
Gender Not Set
Location Unknown
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 3-December 04
Profile Views: 762*
Last Seen: 25th January 2008 - 12:58 PM
Local Time: Sep 19 2014, 11:51 AM
63 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
* Profile views updated each hour

unplug

Members


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
22 Nov 2006
I have my bluetooth cf working and "sdptool browse" can find my IOGear bluetooth headphone. When I use
CODE
spdtool search -bdaddr 00:11....

It reported the headset information. However, my bluetooth headphone's led kept blinking which meant it was not connected.

I can't find anyone use headphone successfully on SL6000. But I'd like to ask to see if anyone got it work or I should give up for good.
15 Mar 2006
I am thinking of buying a logitech bluetooth headphone (this one), since it has 50 rebate right now, so that I can enjoy wireless music.
After I read a bunch of tutorial and forum discussion, I still can't make it work. Basically, the error message I got when I tried to start bluetooth is:
Starting Bluetooth subsystem: hcid sdpdCan't open RFCOMM control socket: No such file or directory
rfcomm.

I installed:
bluez-kernel-2.4.18-mh14_arm.ipk
bluez-libs-2.21_arm.ipk
bluez-utils-2.21a_arm.ipk
(download from HERE)
and
bluez-csr-serial_0.1_arm.ipk
(according to Bluetooth HOW-TO)

any help will be greatly apprecriated.
8 Mar 2006
I just managed to install pdaXrom this morning. But I couldn't get my wifi to work. I follow the instruction that I found here:
instruction I found
but when I wifiup, I got the following message:
:
:
prism2dl: warning: Failed to find PDR for plugrec 0x0406.
prism2dl: warning: Failed to find PDR for plugrec 0x0302.
prism2dl: warning: Failed to find PDR for plugrec 0x0303.
prism2dl: warning: Failed to find PDR for plugrec 0x0412.
prism2dl: warning: Failed to find PDR for plugrec 0x0414.
prism2dl: finished.

I do see the wireless led turned on. I don't know if it is because I am in static IP wireless network. I changed the settings under System Tools -> Lan & Wifi but it did not work. Can anyone help me with this?

Also, how do I type Ctrl-C in command line?

Thanks
Martin
21 Jun 2005
I installed all required packages in the "Compile Setup" in Zaurus How-To Docs. The only difference is I installed version 8-3.3.4.2 for those compat libs under my Fedora Core 3 machine. Building the example for x86 is fine and it also executed ok. But when I switched to dev-arm-qpe.sh and tried to compile a zaurus version of that example, I got the following error message:
CODE
:
arm-linux-gcc  -o example main.o example.o examplebase.o moc_example.o moc_examplebase.o  -L/opt/Qtopia/sharp/lib -L/opt/Qtopia/sharp/lib -lqpe -lqtopia -lqte
/opt/Embedix/tools/arm-linux/bin/ld: warning: libuuid.so.1, needed by /opt/Qtopia/sharp/lib/libqtopia.so, not found (try using -rpath or -rpath-link)
/opt/Embedix/tools/arm-linux/bin/ld: warning: libjpeg.so.62, needed by /opt/Qtopia/sharp/lib/libqte.so, not found (try using -rpath or -rpath-link)
/opt/Qtopia/sharp/lib/libqte.so: undefined reference to `jpeg_read_scanlines'
/opt/Qtopia/sharp/lib/libqte.so: undefined reference to `jpeg_set_defaults'
/opt/Qtopia/sharp/lib/libqte.so: undefined reference to `jpeg_start_decompress'
/opt/Qtopia/sharp/lib/libqte.so: undefined reference to `jpeg_destroy_decompress'
/opt/Qtopia/sharp/lib/libqte.so: undefined reference to `jpeg_std_error'
/opt/Qtopia/sharp/lib/libqte.so: undefined reference to `jpeg_CreateDecompress'
/opt/Qtopia/sharp/lib/libqtopia.so: undefined reference to `uuid_generate'
/opt/Qtopia/sharp/lib/libqte.so: undefined reference to `jpeg_read_header'
/opt/Qtopia/sharp/lib/libqte.so: undefined reference to `jpeg_start_compress'
/opt/Qtopia/sharp/lib/libqte.so: undefined reference to `jpeg_destroy_compress'
/opt/Qtopia/sharp/lib/libqte.so: undefined reference to `jpeg_finish_decompress'
/opt/Qtopia/sharp/lib/libqte.so: undefined reference to `jpeg_resync_to_restart'
/opt/Qtopia/sharp/lib/libqte.so: undefined reference to `jpeg_CreateCompress'
/opt/Qtopia/sharp/lib/libqte.so: undefined reference to `jpeg_finish_compress'
/opt/Qtopia/sharp/lib/libqte.so: undefined reference to `jpeg_set_quality'
/opt/Qtopia/sharp/lib/libqte.so: undefined reference to `jpeg_write_scanlines'
collect2: ld returned 1 exit status
make: *** [example] Error 1


However, I do have libuuid.so.1 in /lib and also in /opt/Qtopia/sharp/lib and libjpeg.so.62 in /usr/lib and /opt/Qtopia/sharp/lib. Did I miss something? Thanks in advance.
15 Jun 2005
I downloaded various version from sourceforge and am using kdepim_2.1.5_windows_xp for my windows 2000 machine. First of all, during configure kaddressbook->data storage path, after I click "Save using LOCAL storage", I can not change it back to standard. I had to go into .microkdehome to change it back.

No matter what option I used in configure kaddressbook, when I tried to configure resource, I got "unable to create resource of type 'dir'". Nor can I create other type of resources.

The reason I want to configure resource is because I got "There is no resource available" when I tried to create a new contact.
Last Visitors


12 Sep 2008 - 8:55


8 Nov 2007 - 15:56

Comments
Other users have left no comments for unplug.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 19th September 2014 - 03:51 AM