OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Options
Options
Personal Statement
Mick Dee doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
Mick Dee
Age Unknown
Gender Not Set
Location Unknown
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 9-December 04
Profile Views: 193*
Last Seen: 21st December 2004 - 06:46 PM
Local Time: Dec 18 2014, 05:41 AM
1 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
* Profile views updated each hour

Mick Dee

Members


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
9 Dec 2004
Hello,


Recently the battery on my 5600 appeared to be discharging very quickly (about 5 minutes). The battery indicator showed the battery level dropping rapidly - and after about 5 minutes it would turn off (seemingly because of a flat battery). Eventually the Zaurus stopped altogether. Naturally I assumed the battery was bad. But the Zaurus will not turn on even with AC plugged in - I cant even get the diagnostic menu (you know, the one you get by holding down "On" and "OK" at the same time).

I've tried charging the battery in the unit. The battery charging light comes on when the AC is plugged in (regardless of whether or not the battery is actually in the unit). I left it charging overnight. The charging light was still on, but the Zaurus still will not turn on.

Any ideas?
Any know where I can get a Zaurus repaired in Australia? (If it is indeed broken).


Thanks.
Mick Dee.
Last Visitors
Mick Dee has no visitors to display.

Comments
Other users have left no comments for Mick Dee.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 17th December 2014 - 09:41 PM