OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio


Welcome Guest ( Log In | Register )

Personal Photo
Personal Statement
erceg doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
Age Unknown
Gender Not Set
Location Unknown
Birthday Unknown
No Information
Joined: 16-April 05
Profile Views: 135*
Last Seen: 22nd April 2005 - 03:57 AM
Local Time: Oct 7 2015, 08:29 PM
5 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour



My Content
20 Apr 2005
Hey again,

To add to my problems with linux, I installed several programs on my Zaurus 1000 but they all start in this rotated mode - I want to use them in horizontal mode so I can use my keyboard.

I instaled some SDL's but I dont know what they are for nor in what way to sort this problem!

Thanks for all the help!

20 Apr 2005
Hey all,

I have a question, on my Zaurus 1000 I can only instal .ipk file types but there are many like .tar and .smc, and different types of applications so how can I also install those?


20 Apr 2005
Hey all,

well I am new to linux but I like it already!

Can you tell me where I can download some good guide book for linux so I can work in terminal of my Zaurus?

Also I need some help with changing the fonts in HancomMobile Word becuase I installed fons like freeserif and similar which can show signes from Croatian lanaguage but it doesnt want to save them when I close the document. Basicaly he always opens my documents in some Lcfont. When I change the document to freeserif font and save it - when I open it again there it is again Lcfont!!!

So help please!


16 Apr 2005
Hey all,

I would really appreciate any help.

I am new with Zaurus and Linux for that matter!

I have Zaurus sl-c1000, qtopia 1.5.4, ROM version 1.01 JP

I got WiFI Compact Flash adapter DCI model GW-CF11H (planex communications inc.)
At home I have SiemensGigaset SE515dsl.

well the problem is that when I create a network on Zaurus over WiFi I take out the WEP key both on Z and Siemens and type in myself the Ip number and Mask. It gets connected but after 3 sec Zaurus pops up a window saying: "No Connection detected - Check your TCP/IP settings"

But before that he recognizes AP from Siemens!

I did set up Siemens with MAC address and I took out WEP key security.
Also I tried on the Zaurus with automatic IP detection but than it doesnt want to connect at all.

Also I set upt The ESS-ID on zaurus and on Siemens!

All help greatly appreciated!!!


Last Visitors
erceg has no visitors to display.

Other users have left no comments for erceg.

There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 7th October 2015 - 11:29 AM