OESF Portal | OESF Forum | OESF Wiki | LinuxPDA | #planetgemini chat on matrix.org | #zaurus and #alarmz chat on freenode.net | ELSI (coming soon) | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Options
Options
Personal Statement
Bart Beumer doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
Bart Beumer
Age Unknown
Gender Not Set
Location Unknown
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 21-April 05
Profile Views: 862*
Last Seen: 14th July 2006 - 12:06 PM
Local Time: Feb 19 2018, 01:19 PM
9 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

Bart Beumer

Members


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
21 Apr 2005
Hallo allemaal,

Ik zit nu al enige tijd te kijken naar een PDA ter vervanging van mijn huidige Casio E200. Een van de grootste nadelen nu is, dat ik op mijn Desktop computer voornamelijk linux gebruik, en syncen niet echt lekker loopt. Ook is het toetsenbord een gemis. Dus: een Sharp Zaurus C3000 smile.gif

Na een hoop zoeken ben ik dan op PriceJapan gekomen ( http://www.pricejapan.com/ ). Daar wordt de sharp zaurus aangeboden voor EUR 526.

Verder heb ik ook gekeken op Handheld Linux. Daar bieden ze een Lader aan voor europa (de EA70-S) ( http://www.handheld-linux.com/ ) ongeveer EUR 50.


1) Kopen bij pricejapan. Ervaring?
Waarschijnlijk wil ik de C3000 kopen bij pricejapan. De 19% BTW die nog bij de prijs komt ( voor de PDA hoef ik geen doanerechten te betalen) houdt het nog steeds ruim interessant om dit te doen. Ik heb echter geen ervaring met pricejapan. Ik vindt de website er enigzins simpel uitzien (ben zelf een webdevver bij grote webwinkel), en ik heb ook absoluut geen ervaring met paypal. Is dit veilig?

2) voeding voor Nederland.
Ik heb gezocht op internet, en ik heb gevonden dat er een voeding is die ik ook kan gebruiken in nederland (de EA70-S). Rottige echter dat ik dat ding niet bij pricejapan kan kopen, en dat, wanneer ik het bij dat duitse zaakje koop, dat ik dan ook nog eens EUR35,- aan creditcardkosten moet betalen. Is er iemand die een alternatief (voeding / winkel ) weet?

3) omzetten naar de Engelse taal. Ervaring?
Weet iemand of het erg moeilijk is om de [DEL]nederlandse[/DEL] engelse taal op dat apparaat te zetten? wat ik op internet gezien heb, lijkt het er op alsof ik gewoon een file van internet kan downloaden, en die kan laten gebruiken.Is er iemand die mijn vragen kan beantwoorden en/of mij meer tips kan geven over dit onderwerp?
Last Visitors
Bart Beumer has no visitors to display.

Comments
Other users have left no comments for Bart Beumer.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 19th February 2018 - 04:19 AM