OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Options
Options
Personal Statement
Richjn doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
Richjn
Age Unknown
Gender Not Set
Location Unknown
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 21-October 03
Profile Views: 327*
Last Seen: 5th April 2005 - 04:07 AM
Local Time: Aug 29 2014, 08:18 PM
121 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

Richjn

Members


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
11 Feb 2004
Just alittle note to anyone thinking of having a go at compiling a few apps but have been put off in the past by the "mumbo jumbo" that seems to surround the issue.

I highly recomend giving the new OpenEmbedded build structure ago. For one thing most of the hard work has been done for you and by simply following the instructions here

http://openembedded.org/phpwiki/index.php/.../GettingStarted

You will be well on your way

Note: # autoconf-native_2.57.oe is now 2.59 and automake-native_1.7.7.oe is now 1.8.2


(mickeyl you might want to update the autoconf/automake versions in the instructions as although obvious when you look its always nice to have the instructions work with copy paste to build up your confidence when your starting out)

Although I'm a relative newbie I find the build structure a pleasure to work with and have already compiled my first few apps.

Well done OE team

Richard
22 Jan 2004
Have mentioned it elsewhere but thought I would post seperatley in case it got missed.

The ZUG Downloads are --er--Down. When you try to grab a file you get the download dialouge but only get a 0 byte file.


Richard
18 Jan 2004
Hi Guys

I have treid 3 times to upload a new file and on each occasion it looks like its nearly finnished then reports "Error failed to upload file" or something like that. Can someone have a look please.

Richard
14 Jan 2004
Hi

I have put together a 5500 kernel with up to date drivers and wireless exstensions. I don't have a 5500 and so can't test it myself but dx is kindly doing so and is running into problems getting Wellenreiter to work.

The question I need to answer is whether this is just a card problem such as a number of people have with the 7x0 series or if I've done something wrong.

Has anyone out there got a 5500 and a Socket low power ethernet card (I know this works on 7x0) that would like to try and answer this question ?

Send a pm and I will email it to you.

Once this part is completed I will add pre-emptive bits and upload to ZUG for everyone.

Richard
4 Jan 2004
Hi All

I know a lot of people are waiting for javaboy's latest kernel to get uploaded somewhere (myself included) for those who can't wait you can download one I have made. it includes the latest spectrum / orinoco drivers patched with the orinoco beta 0.14 patch to enable monitor mode and includes the premptive patches as per ced's instructions elsewhere. Works fine for me with a Drystone results of:

Microseconds 2.2
Dhrystones / second 462491.9
VAX MIPS 263.228


As useual use at your own risk and don't blame me if it doesn't work for you.

Download via ftp.

144.136.242.210

login Zaurus (note the capital Z)

User Zaurus (Capital Z)

Enjoy

Richard
Last Visitors


11 Apr 2012 - 0:29

Comments
Other users have left no comments for Richjn.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 29th August 2014 - 04:18 AM