OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Options
Options
Personal Statement
rodm13 doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
rodm13
Age Unknown
Gender Not Set
Location Unknown
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 23-May 05
Profile Views: 142*
Last Seen: 13th April 2006 - 12:05 PM
Local Time: Nov 25 2014, 11:13 PM
4 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

rodm13

Members


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
26 Feb 2006
I've been having some small issues with the wireless interface in Opie for the 5600's 3.5.3 OZ build. Every time I turn on wireless, the card insists on associating with the neighbor's AP, which is open and broadcasting the ESSID. However, it refuses to associate with my access point at all using the GUI. I have to open up a terminal and go through the pain of typing in the gateway, dns, and wep key every time I want to connect. The GUI also doesn't seem to let me start or stop the interface, nor disconnect it save taking the card out. Any suggestions?
28 May 2005
For some reason, my new Linksys WCF-12 CF card fails to work in managed/ad-hoc mode. It works fine for Wellenreiter, but whenever I try to associate with my AP, it claims that the AP's MAC address is 44:44:44:44:44:44 (obviously not the right MAC). The SSID that I set also appears, but blinks between the SSID and the SSID with a bunch of random characters after it. If anyone knows how to resolve this, please respond.

Thanks.
Last Visitors
rodm13 has no visitors to display.

Comments
Other users have left no comments for rodm13.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 25th November 2014 - 08:13 PM