OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio


Welcome Guest ( Log In | Register )

Personal Photo
Personal Statement
Psion doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
Age Unknown
Gender Not Set
Location Unknown
Birthday Unknown
No Information
Joined: 22-July 05
Profile Views: 847*
Last Seen: 13th February 2007 - 02:07 PM
Local Time: Oct 27 2016, 09:34 PM
76 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour



My Content
20 Nov 2006

I have a Mac, so i don't have a sync function.
I need to get my addressbook info off the SL-5500 Sharp Addressbook into some other format I can use on my computer.
In some recent reading it appears there is supposed to be an "addressbook.xml" file on the system, but try as I might, I can't find the bloody thing. huh.gif

Can someone direct me to where it might be?

Thanks in advance. smile.gif
12 Oct 2005
I am running the qtopia-batteryapplet in my tray.
At present it drops from 100 to 40%, then lets me know when critical after usage.
Is there a specific file I can edit to get a more accurate battery readout? Could I edit it to let me know as it goes from 100-90-80-70-etc...?

Thanks in advance.

BTW: anyone know where I could get LauncherX? huh.gif
19 Sep 2005
I've got an SL-5500 with Sharp ROM 3.10.
I've recently noticed my clock readout in the taskbar isn't there anymore.

Does anyone know how to get it back?

Thanks in advance.
7 Sep 2005
For some reason the installed pickboard is no longer showing any predictive text as I use the pickboard.
Did I do something by accident? Is there a way to reinstall that library?

18 Aug 2005
Ok -
Opera disappeared off my 5500 (Sharp ROM) somehow.
I downloaded and installed Opera 7.3 for sl-5x00.

Now I seem to be having 2 issues:

1. When I tap on the opera icon, the hourglass shows up in the taskbar then disappears, and opera doesn't launch.

2. When I start opera through the konsole, opera launches, but I get the following errors:

Could not find "ini/standard_mouse.ini"
Cannot read the directory: /usr/mnt.rom/card/.operasave
Cannot read the directory: /usr/mnt.rom/cf/.operasave

Any help would be appreciated.

Last Visitors
Psion has no visitors to display.

Other users have left no comments for Psion.

There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 27th October 2016 - 06:34 PM