OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Options
Options
Personal Statement
obsession08 doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
obsession08
Age Unknown
Gender Not Set
Location Unknown
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 24-July 05
Profile Views: 106*
Last Seen: 26th July 2005 - 12:04 AM
Local Time: Sep 20 2014, 09:03 PM
2 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
* Profile views updated each hour

obsession08

Members


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
24 Jul 2005
Hi.
I recently purchaced an SL 5500 from eBay along with a WFC12 card. The PDA came with the original SHARP ROM , onto which the cf card seemed to work (the LED was turned on and the system saw the wlan0 interface) After a few tries I managed to flash the Z with openzaurus 3.5.3. Then the card stopped working. (Meanwhile I had moved the zaurus with the cf plugged in, in a bag). LED never came on again, either with OZ or Sharp's ROM.

The dmesg output refers to a time out from the pcmcia driver. I'm afraid the card is bricked. Any opinions?
Any knowledge of anyone who has pried open the card to actually fix it?
Thnx!
Last Visitors
obsession08 has no visitors to display.

Comments
Other users have left no comments for obsession08.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 20th September 2014 - 10:03 AM