OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Options
Options
Personal Statement
christefano doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
christefano
Age Unknown
Gender Not Set
Location Unknown
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 8-August 05
Profile Views: 119*
Last Seen: 23rd November 2005 - 04:05 PM
Local Time: Dec 25 2014, 11:28 AM
8 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

christefano

Members


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
16 Aug 2005
I recently got a Zaurus SL-5600 and I want to install OpenZaurus. I believe that I've downloaded and installed everything correctly, but I haven't been able to get the Z to successfully boot into OpenZaurus at all. The only thing that I can figure is that the files I installed weren't downloaded properly, but all the checksums are correct.

Can anyone tell me what I'm doing wrong? Here's what I've done:

1. I downloaded everything from: http://openzaurus.org/official/unstable/3.5.3/sl5600/

2. Renamed "gpe-image-poodle-20050409140246.rootfs.jffs2.bin" to "zImage"

3. Renamed "bootstrap-image-poodle-20050409140246.rootfs.jffs2.bin" to "initrd.bin"

4. I left "updater.sh" as is

5. Copied these three to an SD card (I checked and it's all in /mnt/card)

6. Reset and enter Maintenance Menu

7. In the Maintenance Menu, clicked "Update"

8. Clicked "SD" for SD card

9. Clicked "Yes"

10. Reset and then pressed Cancel/On/Off button

11. Sharp startup screen came up and I waited for it to install. Z reports "Success!" and finally says "Please reset"

12. Reset, and nothing happens

13. Push Cancel/On/Off button and nothing happens (the battery light turns off but that's it)

14. So I restore the Z from a ROM backup and I'm back where I started.
13 Aug 2005
Hello,

I recently put KPhone/Pi 1.0.0 on my SL-5600 with theKompany ROM. I've set up my SIPphone "identity" so that it registers successfully, and incoming calls (by dialing my SIPphone-provided "virtual number" with a PSTN phone) come through wonderfully.

Unfortunately, I'm completely unable to call out to PSTN numbers. I receive an error saying "Unauthorized." Has anyone else had this problem?

Meanwhile, are there other VoIP softphones available for the Zaurus that people here have successfully gotten to call out to PSTN numbers? The only other one that I know of in tkcPhone, but I haven't been able to download it as theKompany.com has a dead link on their website. It would be appreciated if someone would be able to provide a working link or even send me a copy.
Last Visitors
christefano has no visitors to display.

Comments
Other users have left no comments for christefano.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 25th December 2014 - 08:28 AM