OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Options
Options
Personal Statement
barchan doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
barchan
Age Unknown
Gender Not Set
Location Unknown
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 9-August 05
Profile Views: 111*
Last Seen: 9th August 2005 - 01:59 PM
Local Time: Jul 31 2014, 11:38 PM
1 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

barchan

Members


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
9 Aug 2005
Hi,

I just got a refurb sl5500 of the eBay. I have some questions regarding its screen:

1. When I tilt the Z picture looses its stability i.e. it seems as it was moving a little bit. Hard to describe the phenomenon. Smooth edges become sharp. I have never noticed something like this on a TFT screen, but I remember my old 486 Presario has similar issue. Does it mean display is broken or it is typical?

2. There is a lighter line extending diagonally through the screen (from left-top to right-bottom). It seems somehow connected to LED light. Somebody noticed something similar?

My refurbished Z seems almost new, save a small scratch on the screen, some scratches on the exterior. And this screen issue. No dead pixels though. Please let me know whether there is some problem with the Z, or what I observed is normal.

Thanks!
A.
Last Visitors
barchan has no visitors to display.

Comments
Other users have left no comments for barchan.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 31st July 2014 - 01:38 PM