OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Options
Options
Personal Statement
runahue doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
runahue
Age Unknown
Gender Not Set
Location Unknown
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 5-October 05
Profile Views: 37*
Last Seen: 24th October 2005 - 10:49 PM
Local Time: Jul 29 2014, 09:55 PM
8 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

runahue

Members


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
7 Oct 2005
Hello friend:
Today is my first day with my Zaurus sl-c3100 and i have some dubts.
I am a Linux users some years ago.

Version:

Qtopia
Version 1.5.4
Biult Jul 5 2005 by trolltech

Kernel 2.4.20 compiled by Lineo Solutions

Model SL-C3100
ROM Version 1.02jp

My questions:
What ROM do i have?
Is the original Sharp Rom?

Another question about wireless:
i use an Ambicom 11b wireless card.
It seems run OK but my problem is that it suspends very very quick.
I insert it and after load modules i see in dmesg: pxa_pcmcia_suspend(0)
If i add the interfaces to settings --> network , the card is ON while is looking for networks, after that it turns Off.
With this problems i can't run kismet of config card by hand.
If i type cardctl reset 0 it lights only 2 or 3 seconds and after that another time suspends.

A lof of thank's smile.gif
7 Oct 2005
Hello friend:
Today is my first day with my Zaurus sl-c3100 and i have some dubts.
I am a Linux users some years ago.

Version:

Qtopia
Version 1.5.4
Biult Jul 5 2005 by trolltech

Kernel 2.4.20 compiled by Lineo Solutions

Model SL-C3100
ROM Version 1.02jp

My questions:
What ROM do i have?
Is the original Sharp Rom?

Another question about wireless:
i use an Ambicom 11b wireless card.
It seems run OK but my problem is that it suspends very very quick.
I insert it and after load modules i see in dmesg: pxa_pcmcia_suspend(0)
If i add the interfaces to settings --> network , the card is ON while is looking for networks, after that it turns Off.
With this problems i can't run kismet of config card by hand.
If i type cardctl reset 0 it lights only 2 or 3 seconds and after that another time suspends.

A lof of thank's smile.gif
Last Visitors
runahue has no visitors to display.

Comments
Other users have left no comments for runahue.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 29th July 2014 - 12:55 PM