OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Options
Options
Personal Statement
Lancillotto doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
Lancillotto
Age Unknown
Gender Not Set
Location Unknown
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 2-November 05
Profile Views: 132*
Last Seen: 15th December 2005 - 07:27 AM
Local Time: Sep 1 2014, 10:45 PM
23 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
* Profile views updated each hour

Lancillotto

Members


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
13 Dec 2005
I made a modification to my OZ3.5.4 with GPE, so when I reboot the system hangs-up on "Starting GPE display manager: gpe-dm".

Can I log on in console mode (to fix the problem) without re-flash OZ?

Please help me!

Thank you! sad.gif
24 Nov 2005
Running a simple Java application with AWT GUI (on a SL-C3100) I get a crash with this error message: "current locale is not supported in X11, locale is set to CX locale modifiers are not supported, using defaultSIGABRT 6* abort (generated by abort(3) routine, also SIGIOT)
si_signo [6]: SIGABRT 6* abort (generated by abort(3) routine, also SIGIOT)
si_errno [0]: Success
si_code [0]: SI_USER [pid: 2044, uid: 0]
stackpointer=0xbfffca90".

Any idea about to solve it?

Thank you very much!!!
14 Nov 2005
I've installed the 3.5.4-RC on my SL-C3100 with followinh the below rules:

- gpe-image-borzoi-20051022114722.rootfs.img -> initrd.bin
- zImage-borzoi-20051022114722.bin -> zImage.bin
- I skipped the HDIMAGE1.TGZ (is it the file bootstrap-image-borzoi-20051022114722.rootfs.img?)

On the file system I cannot find any of the files inetd, smbd and so on, so I cannot establish a connection with my laptop.

Did I miss something?
14 Nov 2005
In the original OS of the Zaurus i see some directory named as mnt.rom or usr.rom.

After repartiitioned the Zaurus and installed OZ 3.5.4 I cannot found them.

Why? sad.gif
11 Nov 2005
We have successfully installed OZ -3.5.4-rc on a sl-c3100, we DON'T have in our filesystem the /usr/sbin.rom folder... so we cannot run much of system services, some help?
Thanks in advance.
Last Visitors
Lancillotto has no visitors to display.

Comments
Other users have left no comments for Lancillotto.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 1st September 2014 - 10:45 PM