OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio


Welcome Guest ( Log In | Register )

Personal Photo
Personal Statement
Dima202 doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
Age Unknown
Gender Not Set
Location Unknown
Birthday Unknown
No Information
Joined: 6-November 05
Profile Views: 410*
Last Seen: 8th November 2006 - 07:29 PM
Local Time: Oct 28 2016, 02:29 AM
68 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour



My Content
20 Jun 2006
I have a c860 and want to have GPS on my Zaurus since I will be traveling to another country.
If I understand correctly, all I need is a GPS device and a map of the country, correct?

Please list GPS devices compatible with Zaurus C860 and working under pdaXrom beta1?

30 May 2006
I just read the following faq:
The best solution is to store the swap on a CF microdrive or use it over the network (this can be really slow!).

Did anyone find a way to use swap over network which would work well?
I think that if I could use swap from my main machine which has a SATAII hdd over Wireless B(4.5 Mbps)... It should be much faster then SD(50kb/s?) or CF(??kb/s).

What do you guys think? huh.gif
-Also for this, I will not make my sd/cf suffer! rolleyes.gif
16 May 2006
Interesting, I was just sitting there trying to make zpsx to work. Then I rebooted the Zaurus when it came on neither the CF or SD started. I went to aterm typed in reboot. It is stuck on line "INIT: no more processes left in tis runlevel" and that's it! It's just stuck there. I tried taking out battery, leaving zaurus dry for a few minutes. Turned on, same thing. Tested SD card in sd reader, reads it fine. CF card is a Symbol wifi card.
Anyone know what happened:(? Maybe there is a way to manually make it run? sad.gif sad.gif sad.gif

Thanks in advance! sad.gif

-My poor Z ohmy.gif

---Update: Also when it boots after I manually power off it says: "Inode #6581 was a directory with children - removing these too..." Children? Shoud I be worried? dry.gif
----Update: There is like 10 lines of these with different Inode numbers.
----Update: No the light on the Symbol card doesn't light up on boot, or when in startx.
----Update: Found that in /dev/ there is no mmcd????? This isn't right! right?
16 May 2006
I found it imposible to manually change the background. Has anyone made ipk of http://xvadmin.iclubhouse.org/ or any other icewm configuration?

If some has, please post.

Thanks in advance! smile.gif
16 May 2006
Okay, if your stylus is constantly moving and not accurate.
Thanks to pgas, here is how to solve the problem:
<pgas> /etc/sysconfig/clamshell/scripts.d/x11scr
<pgas> in this file
<pgas> there is echo "100" >/proc/driver/w100/fastsysclk
<pgas> change the 100 to 75
<pgas> ie echo "75" instead of echo "100"

This should do it!

Last Visitors
Dima202 has no visitors to display.

Other users have left no comments for Dima202.

There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 28th October 2016 - 02:29 AM