OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Options
Options
Personal Statement
sekel doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
sekel
Age Unknown
Gender Not Set
Location Unknown
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 14-December 05
Profile Views: 260*
Last Seen: 21st December 2005 - 06:55 PM
Local Time: Dec 20 2014, 02:59 AM
2 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

sekel

Members


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
16 Dec 2005
I just got a 5500 refurbished from Sharp. I plugged it in and let it charge until the battery indicator light went off. The first few days I did not notice any kind of problem with the system. As of today it is running OZ 3.5.3 and Opie. While working on it today the machine just shuts off and will not turn back on without a soft reset. The battery is still in the 90% range when this happens. Anyone have any idea what might be causing this? I have seen references to a back up battery and thought I read somewhere about the back up battery taking a full 24-30 hours to charge fully, however the booklet also says you should only charge it until the battery light goes off. Any insight on this might help? Has anyone experienced this type of problem? Will it hurt to leave it on the charger for 24-30 hours even though it is already charged?

Also, I apologize if this has been covered. I search the forums, but found nothing similar.
Last Visitors
sekel has no visitors to display.

Comments
Other users have left no comments for sekel.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 19th December 2014 - 11:59 PM