OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Options
Options
Personal Statement
joegoose doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
joegoose
Age Unknown
Gender Not Set
Location Unknown
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 21-December 05
Profile Views: 590*
Last Seen: 16th March 2006 - 04:51 AM
Local Time: Dec 17 2014, 11:10 PM
14 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
* Profile views updated each hour

joegoose

Members


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
7 Mar 2006
Hi there

I have a zhost cable and, although I already have a Cfwireless card, t is a pain to be constantly swapping over (I am not sure how kindly the Zaurus views this either)

I want to know if anyone has had any success in using a wifi dongle on the end of the ZHost cable.

many thanks,

Jonathan
6 Mar 2006
I have a C1000 and have recently purchased a 4gb Hitachi Microdrive (3.81 available)

I am using it in under Qtopia 1.5.4 as supplied by Figlabs.

Initially I was able to see the drive in File Manager, and copy files to it but not save them directly from the Hancom applications (I checked it was 777)

Then I changed the partition table to 2 x 1.91GB drives.

When I put the CF card in the Zaurus, it mounted the first partition which worked wonderfully in Qtopia (including Hancom) but I could neither mount nor see the second partition.

I am happy with having the drive split, but would appreciate help on how to recognise the second partition.

Incidentally, I am also a victim of the 2GB SD limit, and I am thinking of partitioning this card to 1.9 + 0.1. so info on mounting the second partition of that would also be useful

Bless you all,

JB rolleyes.gif
6 Mar 2006
I have a C1000 and have recently purchased a 4gb Hitachi Microdrive (3.81 available)

I am using it in under Qtopia 1.5.4 as supplied by Figlabs.

Initially I was able to see the drive in File Manager, and copy files to it but not save them directly from the Hancom applications (I checked it was 777)

Then I changed the partition table to 2 x 1.91GB drives.

When I put the CF card in the Zaurus, it mounted the first partition which worked wonderfully in Qtopia (including Hancom) but I could neither mount nor see the second partition.

I am happy with having the drive split, but would appreciate help on how to recognise the second partition.

Incidentally, I am also a victim of the 2GB SD limit, and I am thinking of partitioning this card to 1.9 + 0.1. so info on mounting the second partition of that would also be useful

Bless you all,

JB rolleyes.gif
22 Dec 2005
I have recently purchased a Zaurus C1000 and with an English ROM from Figlabs and I am wondering if anyone out there has been able to sync one of these to OSX 10.4,3

HEEEELLLLLPP!!

Joe
Last Visitors
joegoose has no visitors to display.

Comments
Other users have left no comments for joegoose.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 17th December 2014 - 03:10 PM