OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Options
Options
Personal Statement
buz doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
buz
Age Unknown
Gender Not Set
Location Unknown
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 31-December 05
Profile Views: 500*
Last Seen: 9th January 2006 - 04:32 AM
Local Time: Dec 26 2014, 09:57 PM
5 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

buz

Members


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
8 Jan 2006
hi,
i did a search on google an here but did get confusing results, so im asking here.
is it right that i cannot change icons in OPIE because they are hardcoded in a file?
and if so: is there a program to edit this recources?

thanks
8 Jan 2006
hi,

im trying to configure bootlogd but when i run i get following error:
CODE
root@collie:~# /etc/init.d/bootlogd start
Starting Bootlog daemon: bootlogd: cannot find console device 136:1 in /dev
bootlogd.


i dont know whre to enable it. following is from a debian guide:
CODE
$ cat /etc/default/bootlogd
# Run bootlogd at startup ?
BOOTLOGD_ENABLE=Yes

but i dont have this.

can someone help me please?

i have a fresh install of OZ3.5.3 rootfs on SD
31 Dec 2005
hi,
first of all: sorry for my bad english.

i have a SL5500G with 512MB/SD-card and a 128MB/CF-card. for now im using zaurus>USBcradle>winxp>inet to connect.
i can flash OZ3.5.3/3.5.2/3.5.1 and opie without problems. the zImage is *32-32*.

but i cannot install any packages no matter wich OZ-version - most of the time the Z hangs up at the installprocess, and if not, im having troubles with the dependencies (isnt ipkg responsible for deps.?)
i manually changed and entered all the package-links without exception, so it finds all available packages.

first of all i want to install a media player (tryed xmms opiemplayer) and a vnc server for comfort while getting ill with this kind of problems. i also tryed to install some other tiny apps just for testing if its a package-problem --> also failed.

can someone help me out, before i hurt my Z, please?

do i have to change the distri/zImage/card/ etc...?

thanks in advance.
Last Visitors
buz has no visitors to display.

Comments
Other users have left no comments for buz.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 26th December 2014 - 09:57 PM