OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Options
Options
Personal Statement
remick182 doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
remick182
Age Unknown
Gender Not Set
Location Unknown
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 17-January 06
Profile Views: 475*
Last Seen: 3rd March 2006 - 08:50 PM
Local Time: Dec 26 2014, 05:40 PM
11 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

remick182

Members


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
12 Feb 2006
I've got an SL-5500 using Opie 1.2.1 on OZ 3.5.3 and I can't install any ipk's because I have to update these files:

libqpe1 (>=1.2.1)
libopiecore2-1 (>=1.2.1)
libopieui2-1 (>=1.2.1)
libc6 (>=2.3.5+cvs20050627)

After many tries, I've FINALLY got libc6 to install. Now, I can install more ipk's. However, when trying to upgrade libqpe1 from 1.2.0-r2 to 1.2.1-r0, it fails every time telling me that it's already current, but obviously it's not. I'm using the Package Manager program to install the ipk's because it has a nice gui. If anyone thinks it'll make a difference using the cli, tell me how and I'll give it a shot. Thanks.
26 Jan 2006
I don't know what's going on!?! I installed Opie 1.2.0 on my SL-5500 after using GPE for a couple of weeks, an I found a major problem! When I shut off my Z using the On/Off button on battery power(fully charged or otherwise) I can't turn it back on! Battery status prior was fine. Not running any apps at the time either. Also, while on AC power, it's fine.

I can shut down and power right back up without a prob. While on battery power, if it auto shuts off from the sleep mode timer, I can start it back up as well. After reboot, it's fine, until I plug in external power...then the problem stats again, but in reverse. Once off an AC power, I can't turn it back on until I reboot. Is there a know app or other such issue that would cause this? blink.gif
19 Jan 2006
I'm determined to figure out how to use Linux better. I've got Ubuntu at home, and just got this SL-5500. I'm looking all over the net on how to get this thing working the way I would like it and am having trouble trying to decipher some info.
--> First, I looks like there is an open source ROM as well as a closed source. What are the major differences?
--> Second, how about the OS itself? What am I "running"? Is Qtopia the OS, or just my GUI? I'm not really understanding it all, but I want to. Any help with this would be greatly appreciated! Thanks in advance.
17 Jan 2006
Hey guys and gals. I just recieved my new pda in the mail today. I got a Zaurus SL-5500. I also use Ubuntu on my home PC (as well as a very small partition for Win XP for those 1 or 2 things that I haven't figured out how to run in Linux wink.gif ).
I'm not quite sure how to best utilize my new pda. I came from a Dell Axim X3 (don't worry, it was free) and a Palm m100 before that. I know that the 5500 uses a Linux OS...but that's about it. From reading up on some stuff on the net, it seems like there a bit of customization that can be done, same as my PC Linux OS. Am I right in assuming that?
Also, I'm trying to figure out how to sync my pda to Ubuntu so that I can xfer info and backup my data. Any help as far as programs, links to how-to's, or any other tips would be awesome.
My specs are: 2.6 MHz Pentium , 256 Mb RAM, cable modem, Ubuntu Linux Breezy Badger 5.10
Last Visitors
remick182 has no visitors to display.

Comments
Other users have left no comments for remick182.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 26th December 2014 - 05:40 PM