OESF | ELSI | pdaXrom | OpenZaurus | Zaurus Themes | Community Links | Ibiblio

IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Profile
Personal Photo
Options
Options
Personal Statement
mlewis doesn't have a personal statement currently.
Personal Info
mlewis
Age Unknown
Gender Not Set
Location Unknown
Birthday Unknown
Interests
No Information
Statistics
Joined: 4-April 06
Profile Views: 910*
Last Seen: 14th August 2009 - 10:03 AM
Local Time: Nov 1 2014, 03:02 AM
12 posts (0 per day)
Contact Information
AIM No Information
Yahoo No Information
ICQ No Information
MSN No Information
Contact Private
* Profile views updated each hour

mlewis

Members


Topics
Posts
Comments
Friends
My Content
29 Jul 2009
I changed ROMs and now want to go back to the original Sharp ROM for my SL-5600. Problem is - I can't find it! Any idea where I can get it? I'm dead in the water. Not supposed to, but cross posted this to: Distro Support and Discussion > Sharp ROMs. Shows you how hard up I am.
29 Jul 2009
I changed ROMs and now want to go back to the original Sharp ROM for my SL-5600. Problem is - I can't find it! Any idea where I can get it? I'm dead in the water.
22 Jul 2009
I let the battery run down and now the 5500 won't power up. The ac adapter works with my 5600, but no response with the 5500. I've tried connecting power directly to the unit as well as to the cradle. The bottom (under side) of the unit does feel warm when plugged in. What next?
22 May 2009
I have a wireless CF card that came with a 5600. There's no manufacturer name but is labeled Wireless LAN 11Mbps CF Card on front and Model WL-672. Looking at Google, it might be a Sparklan or Gemtek. It powers up but doesn't connect on the 5600 but does on the 5500. Both units running Sharp Roms: 1.32 on the 5600 and 3.10 on the 5500. Where do I go from here?
13 May 2008
I have a 5500 & 5600 (both off of ebay). When I insert a wireless card into the 5600 (Sharp ROM 1.32), I can find wireless networks (using Kermit) but don't see any way to connect to any of them. When the card is inserted into the 5500 (Sharp ROM 3.10), I get a connection icon in the tray, and a connect dialog in Opera. The previous owner of the 5600 claims to have used the card, but he did have a different ROM (Zynergy) installed.
Last Visitors
mlewis has no visitors to display.

Comments
Other users have left no comments for mlewis.

Friends
There are no friends to display.
RSS Lo-Fi Version Time is now: 31st October 2014 - 11:02 PM