Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Site Suggestions, Requests, and Updates
OESF Forums > Everything Else > Site Specific Forums > Site Suggestions, Requests, and Updates
Pages: 1, 2, 3
  1. Pinned: Request new ZUG forums here! (73 replies)
  2. Pinned: Forum Guidelines (0 replies)
  3. Posts Condensed To Index At Bottom? (0 replies)
  4. Firefox / Google Warning About Oesf.org (11 replies)
  5. Robots Creating Accounts (1 reply)
  6. Moved: Recent Site Outage (-- replies)
  7. What A Relief (2 replies)
  8. Slow Forums - Server Problems ? (8 replies)
  9. The Way Of Validating (0 replies)
  10. Cad Construct (6 replies)
  11. Let's not forget about the Triangle area in North Carolina (9 replies)
  12. Problems Starting Up Ff7 Rom (1 reply)
  13. Change File Upload System? (2 replies)
  14. Openzaurus Forum Change To Angstrom (2 replies)
  15. The Forum Makes Me Log In Every Time Lately (10 replies)
  16. Help For Newbies And Old Forum Links That Give 404 (7 replies)
  17. Request For Ubuntu Subforum (1 reply)
  18. Attachment Function Again (4 replies)
  19. Moved: Asus Eee Pc? (-- replies)
  20. How Do I Get Rid "posts In This Topic" Window (3 replies)
  21. Would Someone Sticky This For Us? (0 replies)
  22. Post Layout (1 reply)
  23. Spammers At The Forum? (15 replies)
  24. Request For One More Sticky Thread For Debian Armel Packages (2 replies)
  25. Attachments In The Posts Are Gone? (13 replies)
  26. Request For Yet Another Sticky Thread In The Debian Forum (1 reply)
  27. Request For A Sticky Thread In The Debian Forum (3 replies)
  28. Uploding Files From Z (0 replies)
  29. Attachment File Extensions (4 replies)
  30. Japan User Group (8 replies)
  31. Spam In The Wiki! (28 replies)
  32. New "rom" Forum (8 replies)
  33. Why Can't I Search For The Word Python (1 reply)
  34. Request: Add Openmoko/neo1973 Subforum (5 replies)
  35. Fix The Attachments (73 replies)
  36. Site Is Broke (18 replies)
  37. Trouble Posting To Oesf Wikki (0 replies)
  38. Strange Numbers When Reading Posts. (0 replies)
  39. Validation Necessary? (1 reply)
  40. Is It Just Me (6 replies)
  41. New Zaurus Forums (7 replies)
  42. Static Site Snapshot/mirror (20 replies)
  43. Testing If Forum Is Back Online... (2 replies)
  44. Am I One Of The First Back Online Here? (6 replies)
  45. Change Nokia N770 Forum (6 replies)
  46. Oesf Unaccessible From China (13 replies)
  47. Prune Unused Member Logins, Stats (2 replies)
  48. Links In Wiki Get Error (3 replies)
  49. Oesf Main Page Is Fubar'd (2 replies)
  50. Site Had Fatal 'undefined Function' Error (0 replies)
  51. Logon (21 replies)
  52. Old Posts Don't Load (0 replies)
  53. Cacko ? (11 replies)
  54. Mylo Section Please (0 replies)
  55. Suggestion For Improvement (5 replies)
  56. Suggestion: Forum Filter (0 replies)
  57. Nice Work (4 replies)
  58. We Have 10000 Registered Members! (17 replies)
  59. Will Not Stay Logged On (12 replies)
  60. Wow! Site Is Fast! (0 replies)
  61. The Luibi Blue (1 reply)
  62. Site Access Denied - By Cybersense Guard (3 replies)
  63. Update The Wiki Already (0 replies)
  64. Dawg Don't Hunt (6 replies)
  65. Animated Gif Avatar (0 replies)
  66. Is The Site Server Dying? (29 replies)
  67. Translation Of Openzaurus Wiki To Another Language (5 replies)
  68. Archos Pma430 Forums? (3 replies)
  69. Own A Wiki Backup? (3 replies)
  70. Suggestion For The Oesf Home Page Layout (3 replies)
  71. "Shortcut Icon" (6 replies)
  72. Another "view New Posts" Link At The Bottom (4 replies)
  73. Zaurus News Sites (8 replies)
  74. A Home For Simpad People? (13 replies)
  75. Software Site (10 replies)
  76. Moderators (7 replies)
  77. Dns For Openembedded.org And Openzaurus.org (8 replies)
  78. Dreamhost.com (3 replies)
  79. Repeated "fatal Error" (0 replies)
  80. Time For Some Nokia770/maemo Forums? (20 replies)
  81. Higlighting Prevents Posts From Opening (0 replies)
  82. Request For New Forum (15 replies)
  83. Zug Downloads Missing Or Corrupted (0 replies)
  84. New Forum Tree View? (3 replies)
  85. Pm Email Reminder/warning Takes Ages To Arrive (1 reply)
  86. Zug Feed Problem (0 replies)
  87. Create An Openbsd Rom Forum? (3 replies)
  88. Www.zaurususergroup.org (19 replies)
  89. Zug Downloads Broken (4 replies)
  90. Some A$$ Hacked The Zug Page (7 replies)
  91. Japanese forum (18 replies)
  92. Changing Subject Line Of Emails (0 replies)
  93. No "delete" Option In Messages (12 replies)
  94. I Need Help With My Account, Please (1 reply)
  95. Affero (0 replies)
  96. Rss Feed Of Forum (6 replies)
  97. Forum Search (24 replies)
  98. Oe Forums And Sharp Cellphones (13 replies)
  99. Sick Puppy (2 replies)
  100. Fatal Error: Maximum Execution Time Of 30 Seconds (1 reply)
  101. Removing 'rom' From All Oz Sections (18 replies)
  102. A General "for Sale / Wanted " (2 replies)
  103. Should We Have More Feeds? (3 replies)
  104. Oe Forum Statistics (1 reply)
  105. A Home For The Familiar People? (7 replies)
  106. C1000 Forums (6 replies)
  107. Python Forum (6 replies)
  108. Oe Forum For Oe Forums (22 replies)
  109. My Retirement... (5 replies)
  110. Forum Post Order (0 replies)
  111. Link Back To Zug.com? (6 replies)
  112. Message Date And Time? (1 reply)
  113. How To Wiki (10 replies)
  114. Email Notification Gone? (1 reply)
  115. How Has The Forums Response Been Lately? (12 replies)
  116. Forum Software Loses Track Of Unread Msgs (1 reply)
  117. Message Display Is Bugged With Quotes (2 replies)
  118. Approved For Zaurus Forum? (0 replies)
  119. Same Thread In Two Parts Of Forum Possible? (2 replies)
  120. Backward Compatibility With Zaurususergroup.com (5 replies)
  121. Error When Accessing 'site Mirrors - Devnet Board' (3 replies)
  122. Lo-fi Version (2 replies)
  123. Not Getting Topic Reply Email (1 reply)
  124. Uploading Files To The Forum (7 replies)
  125. Who's Using All The Bandwidth? (5 replies)
  126. Modification Of Polls Without Justification (5 replies)
  127. Account Issues (1 reply)
  128. Uploading Files To The Forums (0 replies)
  129. looking for forum moderators (22 replies)
  130. Recent Posts On Main Page? (3 replies)
  131. Power Consumption Info For Netgeart Ma701 (0 replies)
  132. Zug D/l Of Apache Does Not Work (1 reply)
  133. Adelaide (australia) (0 replies)
  134. Taiwan Zug (1 reply)
  135. Outdated stuff on ZUG (1 reply)
  136. new forum? (1 reply)
  137. Searching this forum (4 replies)
  138. New jobs board: (17 replies)
  139. Just the faqs (2 replies)
  140. faq missing (6 replies)
  141. new mailing lists on the ZUG! (1 reply)
  142. Zug Newsgroup (6 replies)
  143. Java downloads? (5 replies)
  144. Could number of forums be reduced (4 replies)
  145. How-To forum(s) ? (5 replies)
  146. on holiday for a few days (0 replies)
  147. This site is the best! (1 reply)
  148. ZUG costs and donations (1 reply)
  149. We are losing our knowledge base !! (3 replies)
  150. Scotland Forum Request (2 replies)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2014 Invision Power Services, Inc.