Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Angstrom & OpenZaurus
OESF Forums > Distros, Development, and Model Specific Forums > Distro Support and Discussion > Angstrom & OpenZaurus
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
  1. OZ wireless problems (6 replies)
  2. openzaurus login? how do i start opie (2 replies)
  3. Getting Opie 1.0.3 onto an OZ 3.2 sl5500 (1 reply)
  4. NetworkSettings is bugged (0 replies)
  5. OZ 3.3.5 and Hancom Apps (9 replies)
  6. OZ and 5500 vs 5600 ?? (1 reply)
  7. Note: ipkg cannot be used concurrently (0 replies)
  8. openzaurus 3.2, opie 0.9.3, kernel 2.4.6 help (11 replies)
  9. Installing OZ on my C860 can it be done? (5 replies)
  10. OZ 3.3.5 and a Netgear MA701 (10 replies)
  11. Font problems with Opera 6.x on OZ 3.3.5 (1 reply)
  12. need maintenance menu info ?? (0 replies)
  13. Open Zaurus Backround resolution (2 replies)
  14. opie media player2 "play list" ?? (4 replies)
  15. SL-5600: Sound Recording in OZ 3.3.5? (0 replies)
  16. Open Zaurus 3.3.5 and Opera (4 replies)
  17. Strange screen rotation ... (1 reply)
  18. OZ 3.3.5 with CF card as root directory? (2 replies)
  19. no demux found for this media error (14 replies)
  20. wireless cf card zonet zcf1100 (5 replies)
  21. zaraus usb 802.11b ?? (1 reply)
  22. a question of releases and feeds ?? (4 replies)
  23. Syncing silent/loud alarms with Z's datebook (1 reply)
  24. New Collie (5500) 2.14.18 Kernel (15 replies)
  25. anybody get DVDs to play on a 5500? (6 replies)
  26. Palm-OS/Palm-Desktop-like Notepad App for OZ (0 replies)
  27. opera doesn't show png images (1 reply)
  28. OZ versus Opie and Package Manger ? (9 replies)
  29. W2k and 5500G with OZ 3.3.5 at IP 169.254.38.56 ?? (5 replies)
  30. VNC With OZ 3.3.5 (12 replies)
  31. BlueTooth +OZ3.2? (0 replies)
  32. mix and match II ?? (10 replies)
  33. ipkg problem (1 reply)
  34. Lazy Kernel Update Question (1 reply)
  35. opie mix and match levels ?? (1 reply)
  36. Contacts not showing uo in addressbook (6 replies)
  37. Frontend not finding its backend (0 replies)
  38. is this normal for oz-compat install ?? (1 reply)
  39. help installing packages on 3.3.6pre1 (3 replies)
  40. OpenEmbedded - oemake <myprogram> (0 replies)
  41. Back buttons, jog dial & headphones? (4 replies)
  42. how to install pkg on sd ?? (2 replies)
  43. OpenEmbedded - Usable? (2 replies)
  44. Any way to sync with SD/CF card directly? (10 replies)
  45. Open Zaurus fubar's my SL-C700 Screen (7 replies)
  46. OZ internet problems (4 replies)
  47. anybody use tkcvideo? (1 reply)
  48. OZ SD Card Question (4 replies)
  49. No "source" Command in Shell (2 replies)
  50. OZ336pre1+5600, boot to console? (3 replies)
  51. qpegps with openzaurus 3.3.6-pre1 (11 replies)
  52. Not Zaurus Related (2 replies)
  53. OZ 3.3.5 can't exit opie (2 replies)
  54. OZ 3.2 and JAVA (1 reply)
  55. Applications simply just not opening (7 replies)
  56. help installing an ipk on openzaurus (3 replies)
  57. can you delete the ipk files after install? (4 replies)
  58. Cannot satisfy following dependencies (1 reply)
  59. Re-installing HOTPLUG (3 replies)
  60. OZ 3.3.5 won't boot on 5600 (1 reply)
  61. success with OZ and the 5600 !! (27 replies)
  62. Problem installing openzaurus (10 replies)
  63. 3.3.6pre1 on 5600- ipkg trouble (7 replies)
  64. OZ 3.5.x (4 replies)
  65. RTC & system time issue (3.3.6pre1) (1 reply)
  66. IPKG for openzaurus? (0 replies)
  67. NPC with OZ 3.3.6pre1 (2 replies)
  68. Software for oz3.3.6-pre1/opie 1.1.3 available (0 replies)
  69. OZ 3.3.6-pre1 / Opie 1.1.3 ROM available (0 replies)
  70. 5600 3.3.6-pre1 logout problems (2 replies)
  71. a problem with installing OZ (5 replies)
  72. OZ USB Sync/Files (6 replies)
  73. Voice recorder for Openzaurus 3.2 from Sharp ROM? (0 replies)
  74. how to update the wireless driver? (0 replies)
  75. IM (jabber) Software (1 reply)
  76. OpenEmbedded builds, flashes but doesn't boot (5 replies)
  77. 3.35 + irk (5 replies)
  78. custom initrd (18 replies)
  79. Zaurus 5500+OZ3.5.5 (0 replies)
  80. IS OZ 3.3.5 reliable and stable (5 replies)
  81. OZ and pocketop (0 replies)
  82. Zaurus SL-5500 refuses to flash at all (8 replies)
  83. CF card problem on resume - fix. (1 reply)
  84. Multiple programs suddenly developed segfaults in OZ 3.3.5 (3 replies)
  85. Problems flashing OZ on my 860 (4 replies)
  86. SL5500, OZ3.2, WiFi and the SMC2642W (1 reply)
  87. SD Problems on OZ (4 replies)
  88. can't ssh - PRNG is not seeded (7 replies)
  89. OZ and 5600 Network woes (3 replies)
  90. Oz335 DSP (1 reply)
  91. oz 3.2 kernel soure (1 reply)
  92. OpenZaurus 3.3.5-rc1 available! (24 replies)
  93. /mnt/cf is read only so I can't load a new image (2 replies)
  94. BIG flashing problem (5 replies)
  95. datebook day view not using full width (1 reply)
  96. Targus PA560 CF modem on SL5500 with OZ 3.2 setup? (1 reply)
  97. OZ Package Installation (4 replies)
  98. Web Browser for OZ (14 replies)
  99. Opie change time very slow.... (0 replies)
  100. Trouble-shooting advice (1 reply)
  101. XMMS/OX3.3.5 won't play Oggs from Grip (6 replies)
  102. tkcPlayer on OZ 3.3.5? (4 replies)
  103. Newb OZ help (1 reply)
  104. OZ on C860? (5 replies)
  105. Brightness Applett (8 replies)
  106. Konqueror and Opera Seg Fault (0 replies)
  107. Sync problem - 5500 running OZ won't sync (2 replies)
  108. OZ 3.3.5 Serial Connection (0 replies)
  109. no internet access with oz 3.3.6-pre1 (2 replies)
  110. Want to upgrade to OZ, can I transfer my PIM data? (2 replies)
  111. Command line for contacts? (0 replies)
  112. help -- OZ won't run USB or read my CF card (0 replies)
  113. clean up a bad package install ?? (4 replies)
  114. OZ on SL-5500, no cf (4 replies)
  115. opera on 3.3.6pre1 ?? (1 reply)
  116. how to run mp3 files on 3.3.6pre1 ?? (7 replies)
  117. oz memory management?? (2 replies)
  118. help installing opera ?? (4 replies)
  119. Selecting a zImage for the SL-5500 (7 replies)
  120. handwriting recognition on OZ 3.2 & 3.3.5 (2 replies)
  121. One word: disable sshd! (erm...) (11 replies)
  122. modules problem on OZ-3.3.6-pre1 (2 replies)
  123. Seeing doubles of files when only single copies exsist (3 replies)
  124. Anyone successfully run different ROM on SL5600? (6 replies)
  125. wot no bash shell? (4 replies)
  126. OZ3.5.1 Image Help (5 replies)
  127. oz3.3.6pre1+opie1.1.4 wireless encryption settings (2 replies)
  128. a few pre flashing questions (2 replies)
  129. OZ on SL-C860 (3 replies)
  130. ROM: Modified Launcher - Why? (13 replies)
  131. SL5500:OZ 3.3.6pre1 & OPIE 1.1.4 Snapshot preload custom (42 replies)
  132. Addressbook displaying incorrectly (0 replies)
  133. OZ 3.3.6pre1 Questions (0 replies)
  134. Install of OZ 3.3.5 on SLC-700 --Resolved (8 replies)
  135. windows usb connectivity: sl-5600 and openzaurus 3.3.5 rom (5 replies)
  136. Zynergy ROM Successfully on SL5600? ?????? (0 replies)
  137. OZ 3.2 5500 connection issues... (6 replies)
  138. chinese on 5500? (2 replies)
  139. Problems with Apps on SD card failing when resuming Zaurus (0 replies)
  140. Cross Compile Howto ? (Python/Scipy) (12 replies)
  141. OZ on the SL-5600 (3 replies)
  142. add OZ feeds to qtopia (0 replies)
  143. OpenZaurus / OpenEmbedded Confusion (3 replies)
  144. Does Intellisync work on OpenZaurus for ANYONE at all? (1 reply)
  145. OZ Database Application (3 replies)
  146. is my rom install corrupt? (6 replies)
  147. Zaurus 5500 with openzaurus flash problem (3 replies)
  148. Going back to tkROM for now (8 replies)
  149. Documents Tab? (7 replies)
  150. Hancom 1.5 Apps on OZ (0 replies)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2014 Invision Power Services, Inc.