Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ipkg Upgrade and then no graphic mode
OESF Forums > Distros, Development, and Model Specific Forums > Distro Support and Discussion > Angstrom & OpenZaurus
Anonymous
Hi, I'm french, so first excuse my bad english smile.gif
I'll try to do my best to explain my problem...

I have a Zaurus SL5500 and try to upgrade it with a connection to internet and with : ipkg upgrade.
First, I put : http://opie.handhelds.org/feed/openzaurus/latest/
It was OK, no problem... then I try to install the unstable version with :
http://opie.handhelds.org/feed/openzaurus/unstable/
It crash so, i try to install the package with -force-depends, -dorce-reinstall etc... I do a lot of thing, i don't remind me so... But, yet, when i start my zaurus, it goes to console mode, so, i can login with root, but I don't manage to start opie in graphical mode.
Then i try another feed :
http://www.openzaurus.org/official/unstabl...500+SL5000/ipks
It is the same problem, it upgrade a lot of package and then when I restart, it goes in console mode.

I see another post who speak about this problem but I don't understand all the think...

Can someone please help me ??

Thank you very much...

RedOX smile.gif
lardman
To start opie you want to run:

/etc/init.d/opie start

This will either work or not, and it may produce some useful output which you can use to diagnose your problem. If there's no useful output, look inside the /etc/init.d/opie script and try running the bits one by one to see what happens.


Simon
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2015 Invision Power Services, Inc.