Help - Search - Members - Calendar
Full Version: For Sale: Zaurus Sl-5500 W/ Accessories!
OESF Forums > General Forums > General Support and Discussion > For Sale / Wanted
sunomi86
old
Merardon
I had the exact same problem for a bit. After you flash, hit the hard reset button again. It should fire up nicely. All that lovely Zaurus equipment shouldn't go to waste for so cheap. (Sorry, people who wanted to actually buy this)
fastscirocco
I'm interested in purchasing your Zaurus, email me at fastscirocco_2000 AT yahoo DOT com


where are you located and what method of payment can you accept?


edit personal message sent!
adrian
How much these bad pixels are there?
fastscirocco
OK don't want to come across as rude or anything.

But at $180 you are asking what appears to be the current market price for a clean working 5500, but yours isn't working.

Guys, am I wrong on this?
fastscirocco
QUOTE(sunomi86 @ Feb 15 2005, 01:15 AM)
If no one makes an offer soon, I'll put it on ebay probably. Peace out. Oh and I'm willing to go down to 150
*


If you want to try the suggestions of the "hard reset" after flashing and get it working I'd pay $150 for it. But otherwise buying a used not working zaurus, well I'd offer less.

Does anyone know if this is a known bug and is relatively easily fixed so he can sell this for the maximum amount of money?

Sunomi8 you have my email addy, Email me if you want and we can discuss this further.
Merardon
For me at least, I received the exact same screen. All I did was go back and read the instructions. (Highly under-rated bit of text, very helpful) I had the right ones, my CF card was fine, I removed the memory cards, but I hadn't done a hard reset after. Another time I got a different error, with the Hentges rom, but only because I had named the wrong files to initrd.bin and zImage. That may or may not be the case, but I suspect it is.
fastscirocco
QUOTE(Merardon @ Feb 15 2005, 11:38 PM)
For me at least, I received the exact same screen. All I did was go back and read the instructions. (Highly under-rated bit of text, very helpful) I had the right ones, my CF card was fine, I removed the memory cards, but I hadn't done a hard reset after. Another time I got a different error, with the Hentges rom, but only because I had named the wrong files to initrd.bin and zImage. That may or may not be the case, but I suspect it is.
*



Sunomi8, have you tried this hard reset yet? Please let me know what you find out.


FS
sitting zaurusless :-(
victorhooi
Hi,

Hmmm, kinda interested - this still for sale?

bye,
Victor
fastscirocco
Any luck getting it unbricked?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2015 Invision Power Services, Inc.