Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Weird Sync Error - C700
OESF Forums > Distros, Development, and Model Specific Forums > Model Specific Forums > Cxx0 General discussions
_Psycho
Hi,
I got a new laptop with Outlook at work, so i installed intellisync 3.2E with the USB drivers on it.
Everything work fine. I can start the sync. I get my conflict address. I fix them, then when
the sync start writing on the zaurus i get.

The zaurus data may contain an invalid value.
please review using the 'error check' function on the zaurus

I have space in /home (14megs) and its only like 100 contacts I have to sync.

Where is that Error check function ?

I get the same problem when i try to write from the file transfert program. I can get a file from my SD card and put it on my laptop but i cant put an ipk on the SD card.

Seem like something block it. I tried USB IO and USB TCP/IP

Suggestion ?

C700 - Cacko 1.21b - Laptop is a XP SP2 (HP nc8000)
Using USB Drivers from zug.org download section.

EDIT:

I just figured out after some reboot (disabled swap on SD and SD) thats its actually my jffs2 that has a bad block. And mount /home in read only :/

I guess its time to format and flash cacko 1.22... I hope thats fix the problem......
juanr
I do synchronise my e-mail with my Z. But I keep my e-mail in my SD.
I for some reason I change my SD (to watch some divx video) and I synchronise, then I get the same error due to the fact that my e-mail "structure" isn't in the SD anymore.

May be the same is happening to you. Have you changed the SD or CF cards? Do you synchronise e-mail or are you keeping any other PIM information on SD or CF cards?

Regards,
Juan
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2014 Invision Power Services, Inc.