Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cacko + Sumbol Spectrum24 On A Wrt54g Mixed B/g :(
OESF Forums > General Forums > General Support and Discussion > Security and Networking
alfie
I've got a zaurus C700, Cacko 1.22, and a Symbol Spectrum24 card (LA-4137).

It works perfectly fine when I set the router at B-Only mode. When I set it to G (Obviously), and Mixed modes. The card doesnt work at all (It says connectring, light blinks a bit, but no AP mac address and it fails)

Any ideas ? I've managed to get a B card working on my notebook via pcmcia, and also a G card working. But for the zaurus, my network has to be set at B only. This is quite a pain as there are places I dun have control of.

Any idas/hacks ?
ferdinauta
I've got a Conceptronic C54APT, with the last firmware and working at 108Mb. And I can connect to it with that card at 11Mb.
technojunkie
Dunno if this will help but in order to get my symbol/5500 to work with my mixed mode b/g router, I had to disable WEP. 'course this is a known issue on the 5500 so it may not apply to your setup.
alfie
QUOTE(technojunkie @ Apr 1 2005, 04:00 PM)
Dunno if this will help but in order to get my symbol/5500 to work with my mixed mode b/g router, I had to disable WEP. 'course this is a known issue on the 5500 so it may not apply to your setup.
*


I had WEP disabled all along sad.gif
xarope
my symbol is working on my dlink DI624 (which is a b/g router) set to auto mode (i.e. auto-toggle between b/g/aetheros superg). WEP is on in shared mode, and MAC filtering, although I plan to change to WPA when I get the time.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2014 Invision Power Services, Inc.