Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Pdaxrom Qtopia 2.1.1 For Sl-5500/5000
OESF Forums > Distros, Development, and Model Specific Forums > Distro Support and Discussion > pdaXrom
sashz
SL-5500/5000 pdaXrom Qtopia 2.1.1 and feed http://pdaxrom.spy.org/bootdisk-collie/
Complete Qtopia cross/native SDK and SL-5500/5000 pdaXrom X11 image and stuff comming soon ™.

PS. i know, download speed will litle slow, so, be patience
JohnKiniston
QUOTE(sashz @ Apr 1 2005, 09:19 AM)
SL-5500/5000 pdaXrom Qtopia 2.1.1 and feed http://pdaxrom.spy.org/bootdisk-collie/
Complete Qtopia cross/native SDK and SL-5500/5000 pdaXrom X11 image and stuff comming soon ™.

PS. i know, download speed will litle slow, so, be patience
*


I'm downloading a copy for myself but I can mirror this if you want, I've got bandwidth to burn at my colo smile.gif

http://netra-1.lzrd.net/zaurus/pdaxrom.spy...bootdisk-collie
JohnKiniston
Well it flashes on my 5500 and boots, No networking with my MA701, I'm going to try to re-flash OZ and copy the kernel modules it uses in the hopes that that will make things work.

Thats all the functionality I got out of the last 5500 image posted with Topia 2.1.1 sad.gif
Mickeyl
Thanks for making it available!

Don't hang your hopes too high though... it's still the barebone Qtopia we know from earlier releases biggrin.gif
sashz
QUOTE(Mickeyl @ Apr 2 2005, 02:08 AM)
Thanks for making it available!

Don't hang your hopes too high though... it's still the barebone Qtopia we know from earlier releases biggrin.gif
*


wink.gif
JohnKiniston
Well I ran into a problem trying to get back to OZ from this rom, After flashing OZ on power-up I got numerous jffs errors about needing to format that scrolled faster than I could read, I finally out of desperation tried a 3.13 Ospack and my Zaurus atleast boots again.

I'm not sure if I'm going to try my earlier plan of copying OZ kernel modules and re-flashing again if there is a chance of this happening.
Sniffer
QUOTE(JohnKiniston @ Apr 2 2005, 08:21 PM)
Well I ran into a problem trying to get back to OZ from this rom, After flashing OZ on power-up I got numerous jffs errors about needing to format that scrolled faster than I could read, I finally out of desperation tried a 3.13 Ospack and my Zaurus atleast boots again.

I'm not sure if I'm going to try my earlier plan of copying OZ kernel modules and re-flashing again if there is a chance of this happening.
*


Has anyone else had this problem? I dont really want to try this if I cant get back to my beloved OZ 3.5.2 Hentges ROM wub.gif
jfv
I've successfully flashed this ROM and flashed back to the Sharp ROM on my 5000D.
I was looking forward to pdaXrom on the 5000D but this is not X, just Qtopia (?) and is very barebones. Couldn't get it online to add packages. Tried both ethernet and wifi, but not very hard, I admit. I thought Mickey's comment was "sour grapes" but I see what he means.

Felipe
JohnKiniston
I still cant get back to OpenZaurus, When I re-flashed again earlier today from the sharp rom to OZ I had the same jffs2 problems.

I think I'll try a GPE image instead of a OPIE image, Maybe I have a corrupt image or something wierd is going on.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2014 Invision Power Services, Inc.