Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Wireless Card Issue (linksys Wcf-12)
OESF Forums > Distros, Development, and Model Specific Forums > Distro Support and Discussion > Angstrom & OpenZaurus
rodm13
For some reason, my new Linksys WCF-12 CF card fails to work in managed/ad-hoc mode. It works fine for Wellenreiter, but whenever I try to associate with my AP, it claims that the AP's MAC address is 44:44:44:44:44:44 (obviously not the right MAC). The SSID that I set also appears, but blinks between the SSID and the SSID with a bunch of random characters after it. If anyone knows how to resolve this, please respond.

Thanks.
rrnwexec
Is your AP using WEP? If so, then you will need to enter your WEP key in the wireless configuration screen on your Zaurus.

Note that when entering the key in hex, do not preface with '0x' (as was necessary on the original control panel that was provided by Sharp)

Best Regards,
Randall.

--

QUOTE(rodm13 @ May 28 2005, 04:35 PM)
For some reason, my new Linksys WCF-12 CF card fails to work in managed/ad-hoc mode.  It works fine for Wellenreiter, but whenever I try to associate with my AP, it claims that the AP's MAC address is 44:44:44:44:44:44 (obviously not the right MAC).  The SSID that I set also appears, but blinks between the SSID and the SSID with a bunch of random characters after it.  If anyone knows how to resolve this, please respond.

Thanks.
*
Brian Hursey
QUOTE(rodm13 @ May 28 2005, 07:35 PM)
For some reason, my new Linksys WCF-12 CF card fails to work in managed/ad-hoc mode.  It works fine for Wellenreiter, but whenever I try to associate with my AP, it claims that the AP's MAC address is 44:44:44:44:44:44 (obviously not the right MAC).  The SSID that I set also appears, but blinks between the SSID and the SSID with a bunch of random characters after it.  If anyone knows how to resolve this, please respond.

Thanks.
*


I am having the same exact problem. I can not get it to acess my point no matter what I do I still get weard characters on the essid and i get no conection... cardctl ident sees my card. I am not happy I asume nothing is wrong with the hardware when the os sees the card and it flasses the lights. My system is open with no wep.
Brian Hursey
QUOTE(Brian Hursey @ Aug 5 2005, 09:31 PM)
QUOTE(rodm13 @ May 28 2005, 07:35 PM)
For some reason, my new Linksys WCF-12 CF card fails to work in managed/ad-hoc mode.  It works fine for Wellenreiter, but whenever I try to associate with my AP, it claims that the AP's MAC address is 44:44:44:44:44:44 (obviously not the right MAC).  The SSID that I set also appears, but blinks between the SSID and the SSID with a bunch of random characters after it.  If anyone knows how to resolve this, please respond.

Thanks.
*


I am having the same exact problem. I can not get it to acess my point no matter what I do I still get weard characters on the essid and i get no conection... cardctl ident sees my card. I am not happy I asume nothing is wrong with the hardware when the os sees the card and it flasses the lights. My system is open with no wep.
*




I am going to send the card back because it wont work with sharps 3.13 rom and it should work right out of the box with that rom.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2014 Invision Power Services, Inc.