Help - Search - Members - Calendar
Full Version: What About Resume Problem On Sl6000?
OESF Forums > Distros, Development, and Model Specific Forums > Distro Support and Discussion > pdaXrom
gab74
On pdaxrom and SL6000L:

Suspend works, but when i resume my Z using power button

- the first time zaurus power up and suddenly power down, the second usually works...
- The clock show a wrong time after resuming

Can Anyone help me ? Are there any fix ???
malik
QUOTE(gab74 @ Jun 21 2005, 10:33 AM)
On pdaxrom and SL6000L:

Suspend works, but when i resume my Z using power button

- the first time zaurus power up and suddenly power down, the second usually works...
- The clock show a wrong time after resuming

Can Anyone help me ? Are there any fix ???
*



hi gab,

i have the same problems. i cant help you with the resume problem, but you can
set the correct time in the clock applet and then run "sethwclock -systohc" from
a console. the time settings behave well until a reboot.

malik
malik
@gab:

maybe here is a "solution" for the resume problem (it only seems to help for short
suspend intervalls, dont ask me why):

edit the shell script /usr/apps/Suspend/AppRun and
change the line "#!/bin/sh" to "#!/bin/bash"


for xfce4 users: my lock icon of system buttons is empty. doing a
"ln -s /usr/apps/Suspend/AppsRun /usr/bin/xlock" i use it
as a suspend icon.


malik
malik
forget my last post, it does not really help...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2014 Invision Power Services, Inc.