Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Help! Mounting Sd In Opie
OESF Forums > Distros, Development, and Model Specific Forums > Everything Development > OpenZaurus/Opie/Qtopia
hansie_k
hey

I just got linux/Opie installed on my iPaq 3970 biggrin.gif
it's working fine, but i can't get the SD card mounted sad.gif

can somebody help me out on this thing?

thx allot!!

Hans smile.gif
Greg2
QUOTE(hansie_k @ Aug 13 2005, 11:22 AM)
I just got linux/Opie installed on my iPaq 3970  biggrin.gif
it's working fine, but i can't get the SD card mounted sad.gif

can somebody help me out on this thing?

Are you using Familiar 0.8.2?

If so... I don't own a 3970 but here's two solutions:
http://www.handhelds.org/hypermail/familiar/272/27269.html

Please post your iPAQ questions in our iPAQ section of the forums the next time... it helps the next user find the information. smile.gif

iPAQ Forum:
http://www.oesf.org/forums/index.php?showforum=144

Greg
hansie_k
QUOTE(Greg2 @ Aug 13 2005, 07:58 AM)
Please post your iPAQ questions in our iPAQ section of the forums the next time... it helps the next user find the information. smile.gif

iPAQ Forum:
http://www.oesf.org/forums/index.php?showforum=144

Greg
*


oops...ok. I'll post my questions there next time wink.gif

thanx for the link...

adios,
Hans
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2014 Invision Power Services, Inc.