Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Debian -> Init: Id "ln" Respawning Too Fast...
OESF Forums > Distros, Development, and Model Specific Forums > Model Specific Forums > C1000/3x00 General discussions
Mersault
Greetings! Apologizes if this issues is already discussed in somewhere else. I did not find any thread concerning this.

I am a newbie, had Zaurus SL-C3000 for about one month. I have tried various ROM:s and got interested in trying Debian Linux on my Zaurus. I followed instructions on these pages (mainly the first one):

http://www.eleves.ens.fr/home/leurent/zaurus.html
http://www.oesf.org/forums/index.php?showtopic=13560

Now I have my /root/etc/rc.d/rc.rofilesys file modified according to the first link page. I cannot boot anymore. The text-mode boot gives various error-lines and after couple of screens displays this error:

INIT: Id "ln" respawning too fast: disabled for 5 minutes

The boot script continues to scroll after 5 mins only to halt again, this goes on endlessly (have left my Zaurus for hours without any difference). I have tried also [unplug] -> [battery off] -> [reset] -> [OK+ON/OFF] -> [number 3] -> [number 1] in order to erase all information. No differense.

Is there anything I can do to restore my Zaurus? - I think I'd be ok if I'd only get to change the old rc.rofilesys over the modified one. But this seems impossible without getting any boot up.

I'm not going to send my Zaurus overseas for repair. Please tell me I don't have a 800 USD hi-tech paperweight on my desk!

Yours,
Mersault
Mersault
QUOTE(Mersault @ Sep 3 2005, 09:22 PM)
..boot gives various error-lines and after couple of screens displays this error:

INIT: Id "ln" respawning too fast: disabled for 5 minutes

Ok. I got over this by installing Openzaurus. I think I learned nothing of this and continue to try with Debian, have to first change OS back to Qtopia in order to do this.

I'll get back to weep some more.

Yours,
Mersault
Mersault
"INIT: Id "ln" respawning too fast: disabled for 5 minutes"

Still having the exact same problem when trying to install Debian. Does anybody have any idea why I'm having this report in my SL-C3000?

Like said, I'm trying to install Debian on SL-C3000 following these instructions.

http://www.eleves.ens.fr/home/leurent/zaurus.html

I knew getting Zaurus working would be more difficult compared with PPC's. But I newer knew it would be so damn difficult. So for the 2 months my Zaurus has been a 700 USD paperweight. If I need to get somethaing done, I'll have to go back to my old iPAQ.

Hrrrr...

/Mersault
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2014 Invision Power Services, Inc.