Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Kino2 0.4.3 Series Released
OESF Forums > General Forums > General Support and Discussion > Software
Pages: 1, 2
maslovsky
Visit http://cacko.biz/kino2 and remember that donations are always welcome smile.gif

Version 0.4.3c is out!

Version 0.4.3c is yet another small update, including:

* Fixed broken Double Key functionality

Version 0.4.3b is out!

Version 0.4.3b is another small update, including:

* Better handling of OGG Vorbis tags

Version 0.4.3a is a small update, including:

* Better scaling of movies, especialy small ones (less than 320x240)
* Always using direct rendering, so corresponding option is removed
* Added Software scaling option - scale movies to the screen size, performance is poor though.
* Updated smarp cropping algorithm

--------------------------
Version 0.4.3 is out!

Please, report bugs at http://cacko.biz/cacko/bugs

New features:

* Support for the latest mplayer 1.1.5 and PXA270 video driver (aka bvdd) 0.4.0
* C3000/C1000/C3100 devices support
* Kino2 can now load and play play file, playlist, folder or URL when invoked from Documents
* Kino2 now supports command line parameter - file name, URL, folder or playlist can be specified
* Multi-key support - different fuction depending on number of Remote Control button clicks (double click)
* Playback position can be controlled with silder
* Dislpay album picture if present in playlist directory
* Added font selection for the main display

New options:

* Enable position tracking
* Enable suspend when paused
* Temporarly disable suspend when closing lid (on C1000/C3000/C3100)
* Grab keyboard during playback
* Software volume control
* Enable fade effects
* Enable audio autosync
* Enable precise MP3 seeking
* Volume step is user configurable
* Save current position in playlist and in file (only when autoloading)

New keys:

* Clear Playlist
* Add All to Playlist
* LCD off

Issues resolved:

* URLs are now properly saved and loaded with playlist
* Fixed problem with suspend options not being properly restored
* File was not selected with OK/Enter button on C1000
* Refreshing Qtopia screen after mplayer video playpack is finished
* Now kino2 is using much less CPU when playback position tracking is enabled

Misc changes:

* Terminating mplayer process when too many errors are received during short time period
* Made resample audio off by default
* Prompting to restart Qtopia when remocom master is modified
* Updated handling of blank LCD when switched off externaly
* Minor updates to the Preferences dialog
* Removed some absolete options
the_oak
Your webpage says:
QUOTE
For 5600, 6000 and C7x0/860: mplayer-bvdd_1.1.5-1_arm.ipk


But when I install that mplayer version, kino2 complains that I am missing dependency of mplayer-w100. It works fine with mplayer-w100 though. Thanks!
maslovsky
QUOTE(the_oak @ Sep 7 2005, 06:02 PM)
Your webpage says:
QUOTE
For 5600, 6000 and C7x0/860: mplayer-bvdd_1.1.5-1_arm.ipk


But when I install that mplayer version, kino2 complains that I am missing dependency of mplayer-w100. It works fine with mplayer-w100 though. Thanks!
*



Disable Cacko feed before installing kino2 package.
Lutz-W.
Hello Anton,

you make a good job. But I have a little problem with my C760.

CODE
# ipkg install kino2_0.4.3_arm.ipk
ipkg_install_file: ERROR: kino2 depends on the following uninstalled programs:
        mplayer-w100
ipkg_install_file: You may want to use `ipkg install' to install these.


The current MPlayer is also for the Zaurus C7x0/860 the file mplayer-bvdd_1.1.5-1_arm.ipk.- Or did I understand that wrongly?
In the control file from kino2_0.4.3_arm.ipk no dependence is contained.
Where is the problem?

Workaround:
In order to be able to install the current version, I installed mplayer-w100 again,
then I installed Kino2, then I removed mplayer-w100 and installed mplayer-bvdd.

And the current version of Kino2 runs.

Regards
Lutz

Edit: I was too slow, Anton have a better workaround.
daniel3000
Great! Thanks, Maslovsky, for making that available!

However, still the same problem as above:
Many of my video files are not played full-screen, but probably in their original resolution (although I have the "scale to screen" feature activated).

The info windows shows for one of these videos:

Video:
Size: 384x288
Codec: 0x10000001
Bitrate: 1151200
FPS: 25

Audio:
Codec: mad
Rate: 44100
Bitrate: 224000
Channels: 2


Well, this was with some attempts before.
When I now try again to play some of such files, the screen fades white and some horizontal stripes ( lines appear and nothing happens... I have to press "Cancel" twice to exit Kino2 and return to the QTopia GUI.
What happens there?
Edit: When I reboot, the video plays again, but only once. After that, I have again that white-fading screen with lines or pixels getting black slowly. Could something break the loaded bvdd driver or something?
Any recommended mplayer options to make it work properly?


Thanks
daniel
ken
Works great when it's in landscape mode, all the screens show up fine, however, when it's in portrait mode, the configuration screens are cut off on the right side.

Had hoped to have the playlist reloaded when starting up, but noticed there's no option available to have that done?

(Sharp ROM, 6K)
willgan
are you going to release a bvdd iwmmx version?
maslovsky
QUOTE(daniel3000 @ Sep 8 2005, 12:21 PM)
Video:
Size: 384x288


Mplayer cannot scale such videos...
maslovsky
QUOTE(ken @ Sep 8 2005, 01:05 PM)
Works great when it's in landscape mode, all the screens show up fine, however, when it's in portrait mode, the configuration screens are cut off on the right side.


Yes, I noticed that, but that would require to rework all preferences dialogs...
In the next verisno maybe smile.gif

QUOTE
Had hoped to have the playlist reloaded when starting up, but noticed there's no option available to have that done?



Playlist->Save current playlist
maslovsky
QUOTE(willgan @ Sep 8 2005, 03:04 PM)
are you going to release a bvdd iwmmx version?
*


Have you tried installing this package?

http://cacko.oesf.org/downloads/kino2/mpla...1.1.5-1_arm.ipk
daniel3000
QUOTE(maslovsky @ Sep 8 2005, 03:23 PM)
QUOTE(daniel3000 @ Sep 8 2005, 12:21 PM)
Video:
Size: 384x288


Mplayer cannot scale such videos...
*



hmmm - on my Linux desktop it can!
Or maybe it does not actively scale them but zooms them - I don't know.
What I am quite sure about is that mplayer does not switch the X-server resolution on my desktop.
(If I hit the "f" key for fullscreen, I think using -vo sdl or -vo xv on my desktop, this particular video _is_ shown in fullscreen).

So why doesn't it do it on the zaurus?

thanks


daniel
maslovsky
Performance of Zaurus is incmparable to your linux desktop. You can do a software scaling (add -scale 640:480 option to the mplayer) and see the difference.

-fs and -wm options enable hardware scaling in mplayer, which can only handle videos of "proper" sizes, such as 320:240.

You can also try to enable "Smart crop" iption, it may help.
shreks
QUOTE(maslovsky @ Sep 7 2005, 11:26 AM)
Visit http://cacko.biz/kino2

Version 0.4.3 is out!



I tried the latest kino2 and I think I've found one important bug about displaying the tag info of music files:

When I used kino2 to play some OGG and FLAC files, which are correctly tagged with artist, album, track, genre, year, etc informations (UTF-8 encoding of course), kino2 cannot display these information at all by showing blank at all these fileds. However these information of all MP3 songs with UTF-8 tags can be shown correctly, even for the Asian songs that I have, as long as correct font is selected.

So I think probably the display of the tag information of OGG and FLAC were left out, right? Can this bug be fixed soon?

Also I found out another minor bug: everytime when I tried to open a song, if I clicked the UP icon located at the right-most place of the open-file dialog, the directory will jump to the top Document directory. Then I had to clicked several times to go back to the place where I were before.

Thanks a lot!
speculatrix
what's the best version of kino/mplayer for the 760/860, as these have the ATI W100 Imageon chip... i..e should I install the mplayer bvdd version or not?
daniel3000
Hello Maslowsky,

QUOTE(maslovsky @ Sep 8 2005, 10:39 PM)
Performance of Zaurus is incmparable to your linux desktop. You can do a software scaling (add  -scale 640:480 option to the mplayer) and see the difference.

-fs and -wm options enable hardware scaling in mplayer, which can only handle videos of "proper" sizes, such as 320:240.

You can also try to enable "Smart crop" iption, it may help.
*



Thanks for the explanation, and especially thanks for the tip with smartcrop. It did the trick! Now I can view those videos full-screen without transcoding!

However, exiting mplayer caused kino and then even the QTopia GUI to not display some elements (missing buttons and icons). Even after exiting kino, the QTopia GUI is damaged. The remaining icons (taskbar icons) work. But the system tray and start menu etc. are gone.

Restarting kino shows kino correctly. QTopia still damaged.

Tapping where the start menu icon should be brings up the start menu, so function of the GUI is still intact, only display is damaged.
Clicking away the start menu again shows half of the start menu icon (where the menu overlapped the icon), so according to my GUI knowledge <g> it seems to be a missing screen refresh or something like that.
Yes: "Rotation" from the start menu rotates the GUI and all items are shown again.

Just FYI, nothing critical as it seems, but maybe it is a problem of kino.

Thanks!
daniel
clofland
Still can't play AAC files made for the Nokia phone. zLAMIP can do it, but not mplayer.

I know it is an mplayer problem, not Kino2. Kino2 is cool, that is why I wish mplayer could handle these files.

If anyone wants a sample to muck with I can post one.
jpmatrix
QUOTE(daniel3000 @ Sep 9 2005, 03:09 PM)
However, exiting mplayer caused kino and then even the QTopia GUI to not display some elements (missing buttons and icons). Even after exiting kino, the QTopia GUI is damaged. The remaining icons (taskbar icons) work. But the system tray and start menu etc. are gone.

Yes: "Rotation" from the start menu rotates the GUI and all items are shown again.

Just FYI, nothing critical as it seems, but maybe it is a problem of kino.



hello!
i noticed that C3000 display bug too! and i noticed that double rotation does solve the problem smile.gif ouf! smile.gif perhaps a bvdd issue ?

Jean-Paul.
anyway thanks for that new version! wink.gif
daniel3000
QUOTE(daniel3000 @ Sep 9 2005, 03:09 PM)
Hello Maslowsky,
Thanks for the explanation, and especially thanks for the tip with smartcrop. It did the trick! Now I can view those videos full-screen without transcoding!

*


Well, not entirely, as I see now.
The video (original size about 384x288 pixels or similar almost-qvga-sizes) is played full-screen now, more precisely full-width, i.e. the 384 pixels streched to about 640, maybe left and right is cropped off a bit. But on the top and bottom smart-crop crops off quite some content, although it isn't necessary, because the video would fit nicely onto the screen. This results in thick black bars above and below the video where actually there should be heads and feet of the actors.

So a question to all the mplayer experts out there:

Mplayer IS able to stretch the video to full width (using smart crop, no matter how it works technically), but how can I avoid it to crop off so much from the top and bottom?

BTW: The built in video player also is able to stretch the video (just as mplayer, also without any noticable impact on performance), but it has some problems with the codecs mplayer is able to play very well. And I like the kino GUI much more than the video player GUI. So I'd like to use mplayer.

Thanks a lot

daniel
speculatrix
QUOTE(clofland @ Sep 9 2005, 03:44 PM)
Still can't play AAC files made for the Nokia phone. zLAMIP can do it, but not mplayer.


How stable/mature/well-integrated is zLAMIP? I run cacko, so was wondering if zLAMIP would stream audio better than mplayer?
matrix200
If I wanted to reproduce smart crop feature without selecting it what command line switches would it require?
I tried to use the output debug to console and I saw the -identify there but how mplayer is supposed to use the info that -identify provides?
madeddie
the previous version of kino2 with an older version of mplayer-bvdd workt perfectly on my C3k, but i upgraded just now to a newer mplayer and newest kino2 and the movies don't want to play fullscreen

which flags should i give to mplayer? i used to have -vm -fs and scale to screen on in kino2, but now it seems they are ignored.

unfortunately i forgot which version of mplayer i was using before, but could anyone tell me if they are able to play movies fullscreen with the mplayer-bvdd 1.1.5-1 (both with and without iwmmxt), kino2 0.4.3 and bvdd 0.4.0 on a C3k running sharp rom and tetsu's special K, and if so, how?

ps i was unable to fully downgrade to the older version of kino2, the about box says it's 0.4.2, but functionality like autosaving and loading of playlists still persisted.

regards,
madeddie
maslovsky
QUOTE(shreks @ Sep 9 2005, 03:05 AM)
I tried the latest kino2 and I think I've found one important bug about displaying the tag info of music files:

When I used kino2 to play some OGG and FLAC files, which are correctly tagged with artist, album, track, genre, year, etc informations (UTF-8 encoding of course), kino2 cannot display these information at all by showing blank at all these fileds. However these information of all MP3 songs with UTF-8 tags can be shown correctly, even for the Asian songs that I have, as long as correct font is selected.

So I think probably the display of the tag information of OGG and FLAC were left out, right? Can this bug be fixed soon?


If tags are not displayed this means that mplayer wasn't able to psras eand display them. To test run mplayer with -identify -verbowse options and see if tags are displayed. If they are displayed, post your file somewhere and send me a link. If tags are not displayed - sorry, I can't help you...
maslovsky
QUOTE(speculatrix @ Sep 9 2005, 03:40 PM)
what's the best version of kino/mplayer for the 760/860, as these have the ATI W100 Imageon chip... i..e should I install the mplayer bvdd version or not?
*


Yes.
maslovsky
QUOTE(daniel3000 @ Sep 9 2005, 04:09 PM)
However, exiting mplayer caused kino and then even the QTopia GUI to not display some elements (missing buttons and icons).


I thoight I've fixed that problem... At least refreshing Qtopia worked fine last time I tested...
maslovsky
QUOTE(daniel3000 @ Sep 9 2005, 10:42 PM)
So a question to all the mplayer experts out there:

Mplayer IS able to stretch the video to full width (using smart crop, no matter how it works technically), but how can I avoid it to crop off so much from the top and bottom?


Try this:

1. Disable scale option in kino2
2. Add -scale 640:480 option to the mplayer parameters (General tab in kino2 Preferences)
maslovsky
QUOTE(matrix200 @ Sep 11 2005, 07:29 PM)
If I wanted to reproduce smart crop feature without selecting it what command line switches would it require?
I tried to use the output debug to console and I saw the -identify there but how mplayer is supposed to use the info that -identify provides?
*


There is no such optino for mplayer - when Smart Crop is selected, kino2 is cropping video to the nesrest "correct" size, such as 320x240, etc.
iwaskia
QUOTE(matrix200 @ Sep 11 2005, 08:29 AM)
If I wanted to reproduce smart crop feature without selecting it what command line switches would it require?
I tried to use the output debug to console and I saw the -identify there but how mplayer is supposed to use the info that -identify provides?
*


as root
backup /home/QtPalmtop/bin/mplayer
make a file there, name: mplayer
CODE
#!/bin/sh
echo "$1 $2 $3 $4 $5 $6 $7 $8 $9 $10 $11 $12 $13 $14 $15 $16" > /home/zaurus/output

play a video in kino, with smart crop on/off
you will have what you want

so, smart crop = "-vf crop=x:y"

now i can play 352x240 in fullscreen
by putting "-vf crop=320:240" in options
xamindar
Anyone know a good setting for the cache and bandwidth settings under "Media Stream" in preferences? Internet streams play very choppy on my Zaurus.
maslovsky
QUOTE(xamindar @ Sep 12 2005, 08:14 PM)
Anyone know a good setting for the cache and bandwidth settings under "Media Stream" in preferences?  Internet streams play very choppy on my Zaurus.
*


Try 32 Kbytes. Also depends on audio stream format - MP3 or OGG are played better than WMA...
adf
I set, in opera, mime type audio/x-scpls, extension pls to run kino2. when I try to play a stream from shoutcast kino2 opens and saya "opening file", or something very like, but after a little while the message disappears and there is nothing to play. Any suggestions for playing shoutcast using opera and kino2?
shreks
QUOTE(maslovsky @ Sep 12 2005, 10:25 AM)
If tags are not displayed this means that mplayer wasn't able to psras eand display them. To test run mplayer with -identify -verbowse options and see if tags are displayed. If they are displayed, post your file somewhere and send me a link. If tags are not displayed - sorry, I can't help you...
*


I tested my OGG files using the command you said, and those tags DOES show up! I used the command:

mplayer -identify -verbose 3 "Britney Spears - Baby One More Time (q03).ogg"

And the relative output is:

********************************************************************************
*************************
Searching demuxer type for filename Britney Spears - Baby One More Time (q03).ogg ext: .ogg
Trying demuxer 18 based on filename extension
Ogg : Found a stream with serial=1771665278
==> Found audio stream: 0
Ogg : stream 0 is vorbis
CACHE2_SEEK: 0x0 <= 0x2708EE (0x2000) <= 0x2B279E
Ogg stream length (granulepos): 9318036
CACHE2_SEEK: 0x0 <= 0x0 (0x2B279E) <= 0x2B279E
Ogg demuxer : found 1 audio stream, 0 video stream and 0 text stream
Ogg file format detected.
==========================================================================
Opening audio decoder: [libvorbis] Ogg/Vorbis audio decoder
dec_audio: Allocating 4096 + 65536 = 69632 bytes for output buffer.
New dp: 0x863c518 ds=0x863c1e8 pts=0.000 len=30 flag=0
Name: Baby One More Time (q03)
New dp: 0x863c518 ds=0x863c1e8 pts=0.000 len=176 flag=0
New dp: 0x863c518 ds=0x863c1e8 pts=0.000 len=3832 flag=0
OggVorbisComment: TITLE=Baby One More Time (q03)
OggVorbisComment: ARTIST=Britney Spears
OggVorbisComment: ALBUM=Baby One More Time
OggVorbisComment: DATE=1999
OggVorbisComment: TRACKNUMBER=01
OggVorbisComment: GENRE=Pop
OggVorbis: Bitstream is 2 channels, 44100Hz, 112000bit/s VBR
OggVorbis: Encoded by: Xiph.Org libVorbis I 20040629
OggVorbis: Init OK!
AUDIO: 44100 Hz, 2 ch, 16 bit (0x10), ratio: 14000->176400 (112.0 kbit)
Selected audio codec: [vorbis] afm:libvorbis (OggVorbis Audio Decoder)
==========================================================================
ID_FILENAME=Britney Spears - Baby One More Time (q03).ogg
ID_AUDIO_CODEC=vorbis
ID_AUDIO_FORMAT=65534
ID_AUDIO_BITRATE=112000
ID_AUDIO_RATE=44100
ID_AUDIO_NCH=2
ID_LENGTH=211
Checking audio filter chain for 44100Hz/2ch/16bit -> 44100Hz/2ch/16bit...
********************************************************************************
*************************
See the "OggVorbisComment" outputs, all tag information are there. So I think kino2 should be able to extract these information and display them. However mplayer cannot extract tag information from FLAC file.
maslovsky
QUOTE(shreks @ Sep 14 2005, 02:04 AM)
QUOTE(maslovsky @ Sep 12 2005, 10:25 AM)

If tags are not displayed this means that mplayer wasn't able to psras eand display them. To test run mplayer with -identify -verbowse options and see if tags are displayed. If they are displayed, post your file somewhere and send me a link. If tags are not displayed - sorry, I can't help you...
*


I tested my OGG files using the command you said, and those tags DOES show up! I used the command:

mplayer -identify -verbose 3 "Britney Spears - Baby One More Time (q03).ogg"


OK, upload that exact file somwhere, so that I can have a closer look...
eji
Uh, any chance of 6000 support? Or is it there but undocumented?
shreks
Try this link to my OGG file:

http://shreks2099.tripod.com/baby.ogg

QUOTE(maslovsky @ Sep 14 2005, 11:46 AM)
QUOTE(shreks @ Sep 14 2005, 02:04 AM)
QUOTE(maslovsky @ Sep 12 2005, 10:25 AM)

If tags are not displayed this means that mplayer wasn't able to psras eand display them. To test run mplayer with -identify -verbowse options and see if tags are displayed. If they are displayed, post your file somewhere and send me a link. If tags are not displayed - sorry, I can't help you...
*


I tested my OGG files using the command you said, and those tags DOES show up! I used the command:

mplayer -identify -verbose 3 "Britney Spears - Baby One More Time (q03).ogg"


OK, upload that exact file somwhere, so that I can have a closer look...
*

maslovsky
Problem is fixed in version 0.4.3b.

QUOTE(shreks @ Sep 14 2005, 11:40 PM)
Try this link to my OGG file:

http://shreks2099.tripod.com/baby.ogg
Oski
QUOTE(maslovsky @ Sep 7 2005, 01:26 PM)
Version 0.4.3b is out!

Version 0.4.3b is another small update, including:

...


Hello,
we tried to install kino2 0.4.3.a as described on the webpage,
with all the prerequisites. We have a C1000 with Sharp-ROM!

As stated for "ROMs other than Cacko" we installed the mplayer and the sudo package. Then tried to install qtopia-commbbatteryapplet_1.0.6_arm.ipk,
but this crashes the C1000 completely ohmy.gif : during install the machine crashed,
reboots and crashes again and again every 10 seconds after POST.
So a complete (!) restore was necessary from backup.

A closer look at the postinst file of the package shows
cd /home/QtPalmtop/plugins/applets
rm -f libbatteryapplet.so
but no additional links to .so.1 , 1.0, 1.0.0 are created to the new lib.
Could this be the problem, or what are we doing wrong?

So without this lib, Kino2 seems not to play any video (mp3 work btw).

Also the postrm seems not completely suitable for the C1000,
as there is no such tar.gz file on its ROM:
tar -xzvf /root/.home_default.tar.gz home/zaurus/Settings/freqchange.conf
only .home_default.tar, but without the file freqchange.conf contained.
(I didn reach this point anyhow, as I had to restore completely...)

Can anybody help?

Thanks,
Oski
maslovsky
QUOTE(Oski @ Sep 15 2005, 05:24 PM)
Hello,
we tried to install kino2 0.4.3.a as described on the webpage,
with all the prerequisites. We have a C1000 with Sharp-ROM!


Sorry, Sharp ROM may not be well supported. Since Cacko ROM will be released soon, I didn't spend much time testing kino2 on Sharp ROM.
Flandry
Looks good so far. I am a bit confused, though: how does one disable the feed? I was able to install from the command line using the --force-dependencies option.

One quick observation: when starting up, the program will audibly play a song, even if the mute is enabled. Remuting will fix the problem.
Oski
QUOTE(maslovsky @ Sep 15 2005, 06:10 PM)
Sorry, Sharp ROM may not be well supported. Since Cacko ROM will be released soon, I didn't spend much time testing kino2 on Sharp ROM.
*


Allright, so we'll wait (im-)patiently for Cacko wink.gif

Greetinx,
Oski
slapout
QUOTE(Oski @ Sep 15 2005, 06:24 AM)
Hello,
we tried to install kino2 0.4.3.a as described on the webpage,
with all the prerequisites. We have a C1000 with Sharp-ROM!

As stated for "ROMs other than Cacko" we installed the mplayer and the sudo package. Then tried to install qtopia-commbbatteryapplet_1.0.6_arm.ipk,
but this crashes the C1000 completely  ohmy.gif  : during install the machine crashed,
reboots and crashes again and again every 10 seconds after POST.
*


The same thing happened to me with my 5600 running the Watapon Rom. I ended up booting to a command prompt and moving the applet files to a different directory and then my Z booted. (But I don't even have the regular battery applet now.)
the_oak
Many thanks to Maslovsky for a really nice piece of software! I have an SL-6000L, and with the 640x480 resolution, the interface looks fine but movies display at 1/4 of the screen size. If I set the interface to display at zoomed size, then the interface does not all fit on the screen, but the movies are displayed perfectly. Is there any way to display the gui fullscreen *AND* the movies be fullscreen?
This is purely a cosmetic issue, but if there is a way to see the gui fullscreen and movies fullscreen, that would make this software totally perfect. In any case, thanks for a trully great piece of software!!
daemon1
i got it to work on my C3000.

1) removed the cacko feed from package installer

2) removed old kino 4.2

3) installed new kino 4.3b

4) removed mplayer-bvdd-iwmmxt_1.1.5-1 - the mplayer binary just disappeared before this

5) reinstalled mplayer-bvdd-iwmmxt_1.1.5-1

6) in the kino preferences for mplayer switches.. put in
-vm -fs -vo bvdd

and everything plays nicely and in full screen mode.
skywise
QUOTE(slapout @ Sep 16 2005, 10:48 AM)
QUOTE(Oski @ Sep 15 2005, 06:24 AM)


Hello,
we tried to install kino2 0.4.3.a as described on the webpage,
with all the prerequisites. We have a C1000 with Sharp-ROM!

As stated for "ROMs other than Cacko" we installed the mplayer and the sudo package. Then tried to install qtopia-commbbatteryapplet_1.0.6_arm.ipk,
but this crashes the C1000 completely  ohmy.gif  : during install the machine crashed,
reboots and crashes again and again every 10 seconds after POST.
*


The same thing happened to me with my 5600 running the Watapon Rom. I ended up booting to a command prompt and moving the applet files to a different directory and then my Z booted. (But I don't even have the regular battery applet now.)
*



How did you boot to a command prompt? I am having this problem on my SL-6000 with stock Sharp ROM after installing the same applet, and I can't find anyone else who's gotten out of it without a full restore or hard reset.
skywise
QUOTE(skywise @ Oct 23 2005, 04:35 PM)
QUOTE(slapout @ Sep 16 2005, 10:48 AM)

The same thing happened to me with my 5600 running the Watapon Rom. I ended up booting to a command prompt and moving the applet files to a different directory and then my Z booted. (But I don't even have the regular battery applet now.)
*


How did you boot to a command prompt? I am having this problem on my SL-6000 with stock Sharp ROM after installing the same applet, and I can't find anyone else who's gotten out of it without a full restore or hard reset.
*



Never mind - Stubear was kind enough to provide me the solution in another forum. For the benefit of anyone else who comes across this, the answer is to hold "D" and "B" while pressing the "Reset" pin with the stylus. This will boot to the console, where you can log in as root and fix whatever needs fixing.
bluedevils
I'm using cacko 1.23's kino 4.3c on a 3100

I have flac files in a playlist, but when I playback it only plays one file and not the whole list. I can play each file individually. Is there a trick to playing everything in the playlist?
bluedevils
so I ripped some wav, mp3 and ogg files for comparison. They played through the list completely. I guess kino2 has with flac and playlist.
maslovsky
QUOTE(bluedevils @ Nov 19 2005, 05:56 PM)
so I ripped some wav, mp3 and ogg files for comparison.  They played through the list completely.  I guess kino2 has with flac and playlist.
*


Try to play flac file directly with mplayer form console. Just pass file names separated by space.
bluedevils
I'll give it a try over the weekend. I rm all flac files off hdd3. smile.gif
xatax
Skins? Anyone? sad.gif
bluedevils
Yes the flac files played through using the mplayer commandline even though kino2 does not. I noticed that I had to add *.flac into the supported extensions to even get kino2 to recognize the file.

QUOTE(maslovsky @ Nov 25 2005, 08:02 AM)
Try to play flac file directly with mplayer form console.  Just pass file names separated by space.
*
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2014 Invision Power Services, Inc.