Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Hdd1 Contents
OESF Forums > Distros, Development, and Model Specific Forums > Model Specific Forums > C1000/3x00 General discussions
bam
anyone got these, mine seem to be "missing" hdd1 error, factory reset is a no-go, so is flash restore.
Borealid
Trisoft put this up a long time ago, and (thankfully for you) left it there.

http://www.trisoft.de/download/SLC3100SYSPART.zip
Borealid
Oh, but by the way, this won't help you if you can't get to a semiworking state anyhow -- this is for when you get your flash working, to fix your hard drive.
bam
crud should have waited, tried pdaXrom and bricked it by accident. Maybe I can get it restored somehow....
bam
hey it's back after extensive sweating, now I wont have to send back smile.gif (well its partly back, doing a factory reset now)wonder how long that takes......
bam
anyone got a nand backup, the one at trisoft, there is something wrong with it, not recognizing my old backups.
TRIsoft
bam,

QUOTE(bam @ Sep 13 2005, 11:04 AM)
anyone got a nand backup, the one at trisoft, there is something wrong with it, not recognizing my old backups.
*


I don't think that there's something wrong with our NAND
backup. Are you sure that you copied the normal backup
in a subdir "Backup_Files" ? Otherwise the Zaurus won't
see it.

///TRIsoft

Marc Stephan
bam
my bad, didnt have the hdd1/2 contents where they should have been. sorry.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2014 Invision Power Services, Inc.