EDIT: I sovled the problem by moving /home/root/.matchbox away (mv .matchbox/ .matchboxOLD), and then X started with default settings.

760, RC11 - I was playing with the settings for the display in X (background image), and when I closed it with OK, X dumped out to the console.

Now "startx" will not work. Console seems to function fine, but when I run startx X seems to starts up, I get the black and white "dogbone" background with the X pointer, and then it goes back to the console.

/var/log/messages:

Oct 10 14:53:57 login[983]: root login on `vc/1'
Oct 10 14:54:17 sd: sdmgr startup failed
Oct 10 14:54:37 gconfd (root-1041): starting (version 2.10.0), pid 1041 user 'root'
Oct 10 14:54:38 gconfd (root-1041): Resolved address "xml:readonly:/etc/gconf/gconf.xml.mandatory" to a read-only configuration source at position 0
Oct 10 14:54:38 gconfd (root-1041): Resolved address "xml:readwrite:/home/root/.gconf" to a writable configuration source at position 1
Oct 10 14:54:38 gconfd (root-1041): Resolved address "xml:readonly:/etc/gconf/gconf.xml.defaults" to a read-only configuration source at position 2
Oct 10 14:54:38 gconfd (root-1041): Failed to write byte to pipe file descriptor 15 so client program may hang: Bad file descriptor
Oct 10 14:54:39 gconfd (root-1041): Received signal 15, shutting down cleanly
Oct 10 14:54:39 gconfd (root-1041): Exiting

Any ideas? I'm sure it is something simple, like a broken config file or something, but I can't figure it out. I hate to reflash.

Thanks.