Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Sync over LAN forbindelse
OESF Forums > Everything Else > Regional User Groups > Europe User Groups > Denmark
bb
Er der nogen her, der har fungerende synkronisering med MS Outlook over en LAN forbindelse?

I så fald må du meget gerne fortælle om hvad du gjorde for at få det til at fungere. Jeg har prøvet alt hvad jeg kan finde i dette og diverse andre fora uden held. Se bl.a. her:
http://www.zaurususergroup.com/index.php?n...iewtopic&t=1545
(min posting).
Laze
Via wireless eller via alm. lan - jeg har haft success med wireless sync. - det skulle være muligt at sync med en hvilken som helst "ip" - men det var alt sammen beskrevet i det gamle forum. Har du kigget her:

http://www.zaurususergroup.com/modules.php...agename=Syncing og ikke mindst her:
http://www.zaurususergroup.com/modules.php...eless%20Syncing - den guide burde også virke via "alm" lan
bb
QUOTE
Via wireless eller via alm. lan - jeg har haft success med wireless sync. - det skulle være muligt at sync med en hvilken som helst "ip" - men det var alt sammen beskrevet i det gamle forum. Har du kigget her:

http://www.zaurususergroup.com/modules.php...agename=Syncing og ikke mindst her:
http://www.zaurususergroup.com/modules.php...eless%20Syncing - den guide burde også virke via "alm" lan


Jeg er lettet over at høre at nogen rent faktisk har fået det til at virke. Og som du antyder er det jo nok ligegyldigt hvordan man sidder på LAN'et: via WiFi eller Ethernet.
De to dokumenter har jeg set på, ja - adskillige gange! Jeg ved simpelthen ikke længere hvad jeg skal gøre mere. Og dog: jeg har tre spørgsmål:

1) Når du ikke har USB-forbindelse til Zaurus'en, kan du så stadig se det virtuelle netkort for TCP/IP-over-USB forbindelsen i enheds-håndteringen på dit MS Windows system?

2) Kan jeg overtale dig at poste indholdet af en fil fra dit MS Windows system:
C:ProgrammerFælles FilerSharpSLSSPCLINK2ComSet.ini
Jeg har set den omtalt som et issue hos nogle, der havde et problem der ligner mit.

3) Hvad synkroniserer du med? Min Intellisync version hedder 3.2E og min Zaurus er en C860 med 1.10 JP ROM med engelske menuer.
Laze
Det er lang tid siden jeg har leget med sync, da jeg mest leger med cacko x11 rom - kan du ikke evt. ikke bare lige prøve at fange mig på hotmail næste gang jeg er online - brug laze snabel-a hotmail prik com :-)

Når/da jeg bruger/brugte det er 3.2E som din og en C760

Men her min comset.ini:
QUOTE
[AutoLaunch]
Sync=0

[TermInfo]
TargetVersion=1

[Communication]
Device =2
Name=zaurus
IP =192.168.129.201
NetworkPort = 4245
NetWorkClientPort = 4244
PSave=0
Binary=0200
Port=COM1
Baudrate=115200
SerialOptions=flow=1
bb
QUOTE
...<snip>...
Men her min comset.ini:
...<snip>...


Tak - jeg kigger på det.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2014 Invision Power Services, Inc.