Help - Search - Members - Calendar
Full Version: X/qt Jumbo Cramfs
OESF Forums > Distros, Development, and Model Specific Forums > Everything Development > X/Qt
Meanie
Hi all,

I was just wondering how many people were using the cramfs image for the X/Qt jumbo package and what models you got it working on. It should in theory work on every model but that is just theory. I was wondering what models actually do work with it.
jfv
I just tried installing it on my 5000D running the Cacko/Crow ROM with / on a (64MB) SD card. I had previously a basic X/Qt installation that wasn't working right, the screen was rotated and behaved weirdly. Anyhow, I uninstalled all the packages and installed Meanie's cramfs version of X/Qt. Installation went apparently OK but it doesn't start. Trying startx from the command line gives an error that "libXmuu" is missing. I then downloaded the cleanup script, just in case I didn't uninstall correctly, ran that and reran the install script and again I get the same error.

Felipe
Meanie
QUOTE(jfv @ Dec 20 2005, 12:43 PM)
I just tried installing it on my 5000D running the Cacko/Crow ROM with / on a (64MB) SD card. I had previously a basic X/Qt installation that wasn't working right, the screen was rotated and behaved weirdly. Anyhow, I uninstalled all the packages and installed Meanie's cramfs version of X/Qt. Installation went apparently OK but it doesn't start. Trying startx from the command line gives an error that "libXmuu" is missing. I then downloaded the cleanup script, just in case I didn't uninstall correctly, ran that and reran the install script and again I get the same error.

Felipe
*


what does

CODE
ls -l /opt/QtPalmtop/lib/libXm*

return?
jfv
ls -l /optQtPalmtop/lib/libXm* returns a bunch of symlinks to the following

libXmu.so and so.6 and so.6.2
libXmuu.so and so.1 and so.1.0

The one that startx complains about is libXmuu.so.1 which is there, so I don't know what the issue is. The file permissions are all the same rwx for everyone.

Thanks for looking into this.

Felipe
jfv
p.s. The only icon on the X/Qt tab which doesn't have a question mark on it is the X/Qt server. In particular, Start X has a question mark. I don't know if this is relevant.
Felipe
Meanie
QUOTE(jfv @ Dec 20 2005, 01:41 PM)
p.s. The only icon on the X/Qt tab which doesn't have a question mark on it is the X/Qt server. In particular, Start X has a question mark. I don't know if this is relevant.
Felipe
*


the icons are another issue which is easy to fix.

what does

CODE
cat /etc/ld.so.conf


show?
Miami_Bob
I am extremely pleased to report that the Jumbo cramfs package worked "right out of the box" on my C860! And I could not have asked for a better & easier install process! WONDERFUL!

This is stock Sharp ROM v1.40 hand converted to english locale. Right from a clean NAND restore. Also worked the same (so far as I could tell) on the same system first converted to Tetsu's special kernel v14e.

Now, I would nominate you men for sainthood if you would package up a working Bochs cramfs package (one that *stays* within the screen limits!).

How bout an emulators cramfs?

THANKS! And happy holidaze of your choice.

Argggh. Posted and THEN realized that I had forgotten to include:

Jumbo running off a 512 Mb SD card.
jfv
QUOTE(Meanie @ Dec 20 2005, 02:52 AM)
CODE
cat /etc/ld.so.conf


show?
*


/lib
/usr/lib
/home/QtPalmtop/lib/

Felipe
Meanie
QUOTE(jfv @ Dec 21 2005, 01:46 AM)
QUOTE(Meanie @ Dec 20 2005, 02:52 AM)

CODE
cat /etc/ld.so.conf


show?
*


/lib
/usr/lib
/home/QtPalmtop/lib/

Felipe
*




very strange, it all looks ok.
is /home/QtPalmtop linked to /opt/QtPalmtop?
does a ls on /home/QtPalmtop/lib show the same as /opt/QtPalmtop/lib ?
jfv
QUOTE(Meanie @ Dec 20 2005, 03:22 PM)
very strange, it all looks ok.
is /home/QtPalmtop linked to /opt/QtPalmtop?
does a ls on /home/QtPalmtop/lib show the same as /opt/QtPalmtop/lib ?
*


Yes, both directories give the same file list.

Felipe
Meanie
QUOTE(jfv @ Dec 21 2005, 06:26 AM)
QUOTE(Meanie @ Dec 20 2005, 03:22 PM)


very strange, it all looks ok.
is /home/QtPalmtop linked to /opt/QtPalmtop?
does a ls on /home/QtPalmtop/lib show the same as /opt/QtPalmtop/lib ?
*


Yes, both directories give the same file list.

Felipe
*



this seems weird. can you remove libXmuu* and rerun the xqt setup?
jfv
QUOTE(Meanie @ Dec 20 2005, 03:35 PM)
this seems weird. can you remove libXmuu* and rerun the xqt setup?
*


Did as you asked and nothing has changed. I noticed an error message towards the end of the setup complaining that /sbin/ldconfig was not found. I wonder if this is the problem. I have ldconfig on my C860, just checked and will try to copy it over and see if it works.

Felipe
jfv
QUOTE(jfv @ Dec 20 2005, 04:30 PM)
QUOTE(Meanie @ Dec 20 2005, 03:35 PM)
this seems weird. can you remove libXmuu* and rerun the xqt setup?
*


Did as you asked and nothing has changed. I noticed an error message towards the end of the setup complaining that /sbin/ldconfig was not found. I wonder if this is the problem. I have ldconfig on my C860, just checked and will try to copy it over and see if it works.

Felipe
*



Here I am replying to myself smile.gif

I copied ldconfig, spend some time hunting around to find which script called it and how. It's at xqtliblinks and it's just called by itself towards the end of the script so I went ahead and ran ldconfig. And X/Qt loads ! biggrin.gif

Thanks again.

Felipe
jfv
Now that I got it working I can start with the bug report. Screen resolution seems to be for the C-series, so the rxvt terminal, for instance is partly off-screen. The keyboard is not working right. Letters work but some things I noticed were wrong are: . (dot), delete and backspace (neither works), / and a few others. I guess this is due to the differences between the C-series and the 5*00-series keyboards, although the virtual keyboard didn't work right either.

On the positive side, I managed to run a few of my own programs and some of the included ones as well. Left and right clicks work fine and the screen responds as expected.

Felipe
jfv
I've fixed the keymapping problem. One needs a .xmodmaprc and this one works fine. Put it in /home/zaurus/ or wherever $HOME is.

Felipe
Miami_Bob
Meanie -

Don't know if you are already aware of these. The XQT-INSTALL.SH v0.3.3 is attempting to use AWK. Nether of my C860s have it in their "native" configuration.

STDERR shows the *-SETUP scripts are each trying & failing to have /sbin/ldconfig create links from /lib/libwatch_conn.so.1 to /lib/libwatch_conn.so.1.0 and from /lib/libconfirm_host.so.1 to /lib/libconfirm_host.so.1 (for whatever it's worth).

The OpenOffice cramfs installs but will not run. From runoo zt the command line, it says:

"/home/QtPalmtop/bin/runoo: /home/zaurus: Permission denied"

Same message if run after SU.

The Mozilla cramfs is indeed bunged. It just loops endlessly through:

"Gdk-WARNING **: locale not supported by C library."

"*** loading the extensions datasource"

I'v let it loop for a LONG time with no joy.

The only way that I found to break out was to close rxvt but ps -A afterwards shows:

firefox
run-mozilla
firefox-bin

are still alive. Either have to kill -kill them or quit XQt. Thunderbird takes a *very* LONG time at

*** Profile extensions startup

but eventually runs.

HTH
Meanie
gee, that's awful that a linux distro doesn't have awk sad.gif

but anyway, there seems to be something wrong with your system because /lib/libwatch_conn.so.1, etc.. are system libraries that should have been already linked.
ldconfig verifies and relinks broken links as well as reloads its static library cache. xqt doesn't modify system libraries in /lib

as for openoffice, the script to run it is /home/QtPalmtop/bin/runxqtoo

did you use the latest mozilla cramfs? (mozilla bundle 0.2)

QUOTE(Miami_Bob @ Dec 21 2005, 03:24 PM)
Meanie -

Don't know if you are already aware of these. The XQT-INSTALL.SH v0.3.3 is attempting to use AWK. Nether of my C860s have it in their "native" configuration.

STDERR shows the *-SETUP scripts are each trying & failing to have /sbin/ldconfig create links from /lib/libwatch_conn.so.1 to /lib/libwatch_conn.so.1.0 and from /lib/libconfirm_host.so.1 to /lib/libconfirm_host.so.1 (for whatever it's worth).

The OpenOffice cramfs installs but will not run. From runoo zt the command line, it says:

"/home/QtPalmtop/bin/runoo: /home/zaurus: Permission denied"

Same message if run after SU.

The Mozilla cramfs is indeed bunged. It just loops endlessly through:

"Gdk-WARNING **: locale not supported by C library."

"*** loading the extensions datasource"

I'v let it loop for a LONG time with no joy.

The only way that I found to break out was to close rxvt but ps -A afterwards shows:

firefox
run-mozilla
firefox-bin

are still alive. Either have to kill -kill them or quit XQt. Thunderbird takes a *very* LONG time at

*** Profile extensions startup

but eventually runs.

HTH
*
Meanie
QUOTE(jfv @ Dec 21 2005, 11:49 AM)
I've fixed the keymapping problem. One needs a .xmodmaprc and this one works fine. Put it in /home/zaurus/ or wherever $HOME is.

Felipe
*


so this means the 5x00 have the same keyboard layout as the 6000 since the .xmodmaprc you used is for the 6000.

btw, what is the model name of your Zaurus, poodle or collie?

does /opt/QtPalmtop/bin/Xqt link to Xqt-old or Xqt?
jfv
QUOTE(Meanie @ Dec 21 2005, 08:06 AM)
so this means the 5x00 have the same keyboard layout as the 6000 since the .xmodmaprc you used is for the 6000.

btw, what is the model name of your Zaurus, poodle or collie?

does /opt/QtPalmtop/bin/Xqt link to Xqt-old or Xqt?
*


I knew the .xmodmaprc was for the 6000 but it was the first I found with google and I guessed it would either work or be very close.

My Zaurus is a collie.

The link is to Xqt-old.

Felipe
Miami_Bob
QUOTE(Meanie @ Dec 21 2005, 08:57 AM)
gee, that's awful that a linux distro doesn't have awk sad.gif

Will be correcting that little oversight on Sharp's part just as soon as I can download an awk package.

QUOTE
but anyway, there seems to be something wrong with your system because /lib/libwatch_conn.so.1, etc.. are system libraries that should have been already linked.

ldconfig verifies and relinks broken links as well as reloads its static library cache. xqt doesn't modify system libraries in /lib

Both C860s have:

/lib/libconfirm_host.so

linked to

/lib/libconfirm_host.so.1.0

and

/lib/libwatch_conn.so

linked to

/lib/libwatch_conn.so.1.0

the *-setup output says

/sbin/ldconfig: Can't link /lib/libwatch_conn.so.1 to libwatch_conn.so.1.0
/sbin/ldconfig: Can't link /lib/libconfirm_host.so.1 to libconfirm_host.so.1.0

*.so.1 I don't see. "Confusion reigns among the people".

QUOTE
as for openoffice, the script to run it is /home/QtPalmtop/bin/runxqtoo

Hummmmm. I have a

/home/QtPalmtop/bin/runxoo

linked to

/mnt/xqt/xqt-gtk-jumbo/opt/QtPalmtop/bin/runoo

and a

home/QtPalmtop/bin/runxqtoo

Not linked at all.


Checking them in Tree!Text QT shows that they are quite different.

runoo checks to see if "X already running" then "xlauncher debian office".

runxqtoo tries "debrid -x /opt/OpenOffice/soffice" and reports if OO not installed.

OK. I think that I see where I am confused. I have not installed any Debian cramfs and assumed that the OO package had checked for any "depends" that it needed when it mounted. Gone jumping to contusions again, did I eh?

Another tick mark on the old d/l list.

QUOTE
did you use the latest mozilla cramfs? (mozilla bundle 0.2)

Sorry, no. The one that I got is v0.1, I see now that I look closer. I'll go grab v0.2 & try again.

Thanks for the clarifications, Oh most kind, wise, patient & benificient Meanie. May Santa bring you lots & lots of mega neat toys!
Meanie
I have updated xqt-apps and xqt-mozilla cramfs images.

The new xqt-mozilla (0.2) cramfs now has working firefox and thunderbird

The xqt-apps (0.3) cramfs now contains the following applications:

- abiword 2.0 (word processor - unchanged)
- bluefish 0.13 (web authoring tool - new)
- bochs 2.1.1 (x86 emulator with freedos - new)
- dia 0.92 (diagram editor similar to visio - new)
- dillo 0.8 (web browser - unchanged)
- dv 0.0.1 (xv image viewer clone - new)
- ethereal 0.10.2 (packet analyzer - updated to run with sudo)
- feh 1.3.4 (image and slideshow viewer - new)
- flfm 0.3 (file manager - unchanged)
- fltdj 0.7 (pim - unchanged)
- gimp 1.2.5 (image editor - unchanged)
- gqview 1.4.2 (image viewer - unchanged)
- gnumeric 1.2.2 (spreadsheet - unchanged)
- grisbi 0.5 (accounting package - unchanged)
- minimo 1.6 (web browser - unchanged)
- nedit 5.4 (text editor - unchanged)
- sylpheed 0.9.99 (mail client - unchanged)
- vncviewer 4.0 (remote desktop client - new)
- xchat 2.0.5 (irc client - unchanged)
- xmms 1.2.10 (multimedia player - unchanged)
- xpdf 2.03 (pdf viewer - new)

a new xqt-gtk jumbo cramfs is still in the works. aterm and gtk-theme-switch will be added to it hopefully soon.

once that is done, I will start packaging up individual ipk files for each of the applications.
loc4me
Where is this available for download. I did not find it on your web site Meanie? I would like the jumbo package with the new updated apps. Thanks
Meanie
QUOTE(loc4me @ Dec 30 2005, 08:36 AM)
Where is this available for download. I did not find it on your web site Meanie? I would like the jumbo package with the new updated apps. Thanks
*


I probably should have posted a link to the files but I assumed everyone already knew

http://www.thegrinder.ws/Meanies_XQT/cram/

Since I ran out of space on my server, Bam has graciously offered to host the files for me.

My X/Qt page with the instructions is http://www.users.on.net/~hluc/myZaurus/jumbo/xqtjumbo.html
loc4me
QUOTE(Meanie)
I probably should have posted a link to the files but I assumed everyone already knew...


Thanks, I did find that link i was just not sure if it was the newest stuff. I am new to the X/QT stuff. I have never tried it. Untill now. smile.gif
upstart7
[quote=Meanie,Dec 28 2005, 11:18 AM]
I have updated xqt-apps and xqt-mozilla cramfs images.

The new xqt-mozilla (0.2) cramfs now has working firefox and thunderbird

Another job well done Meanie, you are a Saint. I was having problems with firefox cramfs, now it works perfect! Two questions though:

1) is it possible you can give more instructions on how to link the images with the ipktools package. I not sure what to type at the command line with xipk-link

2) I would like to know can you provide some basic howto convert deb to ipk package. I'm interested in porting the latest firefox to the zaurus. The one in you cramfs is version 0.9 I believe.

Thanks for all the hard work, it's much appreciated by everyone on this forum, and noobs like me.

Carl
Meanie
[quote=upstart7,Dec 30 2005, 02:26 PM]
[quote=Meanie,Dec 28 2005, 11:18 AM]
I have updated xqt-apps and xqt-mozilla cramfs images.

The new xqt-mozilla (0.2) cramfs now has working firefox and thunderbird

Another job well done Meanie, you are a Saint. I was having problems with firefox cramfs, now it works perfect! Two questions though:

1) is it possible you can give more instructions on how to link the images with the ipktools package. I not sure what to type at the command line with xipk-link

2) I would like to know can you provide some basic howto convert deb to ipk package. I'm interested in porting the latest firefox to the zaurus. The one in you cramfs is version 0.9 I believe.

Thanks for all the hard work, it's much appreciated by everyone on this forum, and noobs like me.

Carl
*

[/quote]

Can you clarify question 1? you don't need ipktools package and use xipk-link unless you want to build your own cramfs image. is that what you are trying to do? the xqtapps-setup file for example is xipk-link (in fact most of the xqt*-setup files in the various cramfs images are xipk-link renamed.

Converting a .deb to .ipk can be easily done by running deb2ipk package.deb
That's the easy bit. However, the firefox on debian is compiled with glibc 2.3.2 whereas sharp rom has glibc 2.2.2. Upgrading to 2.3.2 on the C3000 is very dangerous unless you really know what you are doing. On all other models, you can and should do a NAND backup before attempting to upgrade glibc to 2.3.2

On another note, sashz just compiled the new pdaxrom 1.1.0 beta1 for X/Qt and I was able to run the latest abiword 2.4.0 on xqt. it also comes with firefox 1.5! but i haven't been able to get that to work yet. i will probably have to redo all of the jumbo packages so it will use all the latest apps from pdaxrom 1.1 when it is officially released.
Cresho
hey meanie....

thanks for the ftp program. It was badly needed for the zaurus. I been using tkcftp but the problem with that along with opieftp is that it would not grab directories. Ill give the ftp program a try.

firefox and mozilla works as well as java.

I tried a few programs but the ones i rarely use like bluefish...missing lib. Ill post more details on all the problem that might pop up.

These files are a good update!
upstart7
*

[/quote]

Can you clarify question 1? you don't need ipktools package and use xipk-link unless you want to build your own cramfs image. is that what you are trying to do? the xqtapps-setup file for example is xipk-link (in fact most of the xqt*-setup files in the various cramfs images are xipk-link renamed.
[/quote]

Actually, I think I'm a bit confused... if I reset the zaurus, the files just need to be remounted and/or relinked? or is relinking done once, and automounting the cramfs image everytime my SD card is removed and plugged in?

My goal might clarify things. I just want to be able to run XQT and the mozilla package off of my SD card at anytime, regardless of if I removed the card and re-inserting it. That is of course with the intent that my cramfs images reside in the same directory all the time on the SD card.

I've used your automount before it works, but a few times, the sd card did not wake up from suspend, so I uninstalled the automounter. Is this the automounter or a problem inherent to the zaurus or SD card?

Thanks in advance,

Carl
Meanie
[quote=upstart7,Dec 31 2005, 02:43 AM]
*

[/quote]

Can you clarify question 1? you don't need ipktools package and use xipk-link unless you want to build your own cramfs image. is that what you are trying to do? the xqtapps-setup file for example is xipk-link (in fact most of the xqt*-setup files in the various cramfs images are xipk-link renamed.
[/quote]

Actually, I think I'm a bit confused... if I reset the zaurus, the files just need to be remounted and/or relinked? or is relinking done once, and automounting the cramfs image everytime my SD card is removed and plugged in?

My goal might clarify things. I just want to be able to run XQT and the mozilla package off of my SD card at anytime, regardless of if I removed the card and re-inserting it. That is of course with the intent that my cramfs images reside in the same directory all the time on the SD card.

I've used your automount before it works, but a few times, the sd card did not wake up from suspend, so I uninstalled the automounter. Is this the automounter or a problem inherent to the zaurus or SD card?

Thanks in advance,

Carl
*

[/quote]

The install script will mount the cramfs images and link the files.

Each time you insert or eject the SD card, you need to mount/unmount the cramfs. You do not need to relink again. Also, you need to mount them again after you reboot.

This is all done for you if you have automounter installed (it works on the sharp rom, but disabled the auto mount and unmount of the SD for cacko since its done differently).

The Z will force an unmount of your SD when you suspend. So it should also unmount the cramfs before unmounting the SD. This is OK normally except when the cramfs is in use and cannot be unmounted, ie you are running some X application which is keeping a lock on its files.
When you resume, it normally remounts your SD and then the cramfs, but if it was in a dead lock situation when it suspended, the file handles/locks would had been forcibly killed, but the application would still be in memory and trying to use its existing file lock which doesnt exist anymore. All you need to do is kill the rogue process. A better solution would be to exit all the apps on the SD before you suspend.
qx773
Nice work, Meanie.

The downloads from http://www.thegrinder.ws/Meanies_XQT/cram/ were the fastest that I have ever had, about 697KB/second. Left clicking on the files did not seem to do anything, so I right-clicked on them in Internet Explorer and chose "Save As".

I got awk from the ELSI library, but I had to rename the awk *.tar file to *.ipk in order to get it installed on my C760 Sharp ROM. awk works even though the computer informed me that not all files were installed.

I saw an error message about a library when the java cramfs was being installed. There was something about bad locale.
qx773
It seems that the attached xmodmaprc file works better than the default one on my C760. I changed two lines:

keycode 69 = semicolon
keycode 71 = comma slash

You have to unzip and rename the xmodmaprc file so that it has a period in front of the name, such as:

mv /mnt/card/xmodmaprc /home/zaurus/.xmodmaprc

After I restarted XQt, the KeyHelper key mappings seemed to take over.
jfv
I haven't succeeded in finding out how to fix the resolution on a 5x00. All apps overflow the screen. Anybody has any ideas?

Felipe
qx773
I know that X Windows is capable of displaying a large virtual screen that is tiled into smaller physical screens, but I do not know the details of which configuration files need to be modified to make that happen.
qx773
Here is the error message that I get when running the java-setup script on my C760 with Sharp ROM:

java applications configured and ready.
/home/root/usr/lib/jre/bin/armv5tel/native_threads/java: error while loading shared libraries: libBrokenLocale.so.1: cannot load shared object file: No such file or directory
jfv
QUOTE(qx773 @ Jan 2 2006, 06:50 PM)
I know that X Windows is capable of displaying a large virtual screen that is tiled into smaller physical screens, but I do not know the details of which configuration files need to be modified to make that happen.
*


The file is .fluxbox/init and the variable is called something like session.screen0.workspaces. It's set to four. Fluxbox is the default window manager in Meanie's XQt, and this setting provides four virtual desktops, that's fine. My problem is that because of the different resolution of the 5x00 screen part of each desktop is not visible and, as far as I know, I can't get to the invisible part by moving the mouse. When I launch an app, for example a terminal, part of it is off screen. I guess I could reduce the default size of each app, but this would be a pain after a while. The best solution would be to shrink everything to fit the screen but I don't know how to do that.

Felipe
Miami_Bob
QUOTE(jfv @ Jan 2 2006, 09:23 PM)
My problem is that because of the different resolution of the 5x00 screen part of each desktop is not visible and, as far as I know, I can't get to the invisible part by moving the mouse. When I launch an app, for example a terminal, part of it is off screen. I guess I could reduce the default size of each app, but this would be a pain after a while. The best solution would be to shrink everything to fit the screen but I don't know how to do that.

Felipe
*

I know, Felipe, that some windows in fluxbox can be resized if you can get to one of the two bottom corners.

RXVT & xterm, for example, can be resized & repositioned and will stay that way on subsequent launchings.

Some apps seem to shrink their contents to fit the smaller size window but some will not. Some apps (abiword comes to mind) can be sized & positioned by geometry statements, either in their own ini files or in the main fluxbox ini.

Some windows, like bochs, will not resize at all nor reposition on the next launch of the program, no matter what you do.

YMMV.
ludo
QUOTE(qx773 @ Jan 3 2006, 07:50 AM)
Here is the error message that I get when running the java-setup script on my C760 with Sharp ROM:

java applications configured and ready.
/home/root/usr/lib/jre/bin/armv5tel/native_threads/java: error while loading shared libraries: libBrokenLocale.so.1: cannot load shared object file: No such file or directory
*

I got that in the past also, this is most probably because your links are not setup properly or your missing a library.
Go to www.users.on.net/_hluc/myZaurus/custom.html#java to check what you need, or just install the java.cramfs

Ludo
ludo
Firefox won't start!

I have installed the jumbo package as well as mozilla, all from cramfs.

They are on a CF card.

I installed them using ./xqt-install.sh as su

But when I click on the firefox icon in XQt I got:
Unable to find this application 'runfirefox'. Please confirm the Installed media.

So I've tried:
su -
#xlauncher firefox

It's doing something, saying:
starting X and firefox - please wait a moment

But then I got a gray screen with an x in the middle that disapears after few seconds. Then nothing. Tried to reboot and do the same, no success neither.
Besides, when I click on startX, nothing happens.

I didn't find any explanation and what I understood from Meanie web site is that the mozilla.cramfs should just need to be installed with xqt-install... Is there anything else I should do, and why is X not starting?

By the way, I have got a message mentionning that my zaurus has a /home partition of 4MB and that I was strongly advised to run ... something but couldn't remember what!

Sorry for this noobie type of questions...

Any help on this problems?

edit: I have cleaned-up everything (using xqt-cleanup) and reinstalled
xqt-gtk-jumbo.cramfs
xqt-apps.cramfs
xqt-mozilla.cramfs

Eveything seemed to install correctly, but in the XQt pane, I have no more icon for firefox. I have some from the apps, but they won't run neither, I have the same message (example if I try gnumeric): "Unable to find this application 'rungnumeric'. Please confirm the Installed media.

Meanie, or any good soul, would you have any idea?

Ludo
C3000 sharp ROM
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2014 Invision Power Services, Inc.