Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Wifi Problems
OESF Forums > General Forums > General Support and Discussion > Security and Networking
mandjab
hello,

I have some wifi problems with my new sl-c3100 and cacko 1.23.

1- My connection doesn't work always. sometimes i'm obliged to revove and insert the card again before it work.

2- kismet doesn't work anymore. i have this message
[code] FATAL: Failed to set private ioctl 'monitor': No such device [code]
i make the test with 2 differents cards (buffalo and planex GW-CF11X)and i have the same result on the 3100.

i don't have those problems with my sl-c760

could you help me? sad.gif

Thanks
Hrw
probably old kernel modules without monitor mode patches
mandjab
QUOTE(Hrw @ Feb 16 2006, 11:48 PM)
probably old kernel modules without monitor mode patches
*



With the Cacko 1.23? I do not have these problems with the 760.
bluedevils
you are not the only one

it seems to be a cacko 1.23 problem
mandjab
QUOTE(bluedevils @ Feb 17 2006, 10:12 AM)
you are not the only one

it seems to be a cacko 1.23 problem
*



I really hope that the problem will be solved, i'm very disappointed about it.
mandjab
I find this update, but only for the SL-C-3000 on the zaurus site!
update for planex

Do you think this update can solve some of our problems?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2014 Invision Power Services, Inc.