Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Return Of The Hang On Suspend :-(
OESF Forums > Distros, Development, and Model Specific Forums > Distro Support and Discussion > Angstrom & OpenZaurus
colm
Hi Folks,

My Collie (64:0) was going great with opie 3.5.4 (rootfs), I've installed lots of useful software and was working away quite happily, but now it's started hanging on suspend again, just like it used to with old opie.

I've installed quite a lot of software and upgraded the system, but that asides, have not tinkered with the system in any way.

where should I post a bug and what information is useful? (that info would be generally useful as a sticky on this forum)

thanks

--
Colm
Storm
QUOTE(colm @ May 3 2006, 07:43 AM)
Hi Folks,

My Collie (64:0) was going great with opie 3.5.4 (rootfs), I've installed lots of useful software and was working away quite happily, but now it's started hanging on suspend again, just like it used to with old opie.

I've installed quite a lot of software and upgraded the system, but that asides, have not tinkered with the system in any way.

where should I post a bug and what information is useful?  (that info would be generally useful as a sticky on this forum)

thanks

--
Colm
*


Yes, I noticed this on my hentges 3.5.4.1 install. I have since gone back to 3.5.4. There is also a bug in 3.5.4.1 where bash will execute a command then hang before returning the prompt. Please see this thread.

--Storm
Storm
QUOTE(colm @ May 3 2006, 07:43 AM)
Hi Folks,

My Collie (64:0) was going great with opie 3.5.4 (rootfs), I've installed lots of useful software and was working away quite happily, but now it's started hanging on suspend again, just like it used to with old opie.

I've installed quite a lot of software and upgraded the system, but that asides, have not tinkered with the system in any way.

where should I post a bug and what information is useful?  (that info would be generally useful as a sticky on this forum)

thanks

--
Colm
*


Yes, I noticed this on my hentges 3.5.4.1 install. I have since gone back to 3.5.4. There is also a bug in 3.5.4.1 where bash will execute a command then hang before returning the prompt. Please see this thread.

--Storm
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2014 Invision Power Services, Inc.