Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Jamvm Not Working
OESF Forums > Distros, Development, and Model Specific Forums > Everything Development > X/Qt
netog
Hello

I have installed the base-pdaXqtrom, apps, java and zgcc cramfs in my C1000.

I have problem using jamvm with Classpath.
When I run /mnt/java/jamvm/bin/jamtest the output is:

CODE
jamvm test
swing test
bootclasspath is empty!


So I changed jamtest to run saying where the bootclasspath is:

CODE
jamvm -verbose -cp /usr/local/java/share/examples/examples.zip -bootclasspath /mnt/java/jamvm/share/classpath gnu.classpath.examples.swing.Demo


and now the output is:

CODE
[Linking class java/lang/Object]
[Linking class java/io/Serializable]
[Loaded java/lang/Class from /mnt/java/jamvm/share/classpath]
[Linking class java/lang/Class]
[Loaded java/io/Serializable from /mnt/java/jamvm/share/classpath]
[Loaded java/lang/Class from /mnt/java/jamvm/share/classpath]
[Loaded java/lang/Object from /mnt/java/jamvm/share/classpath]
[Loaded java/lang/Runnable from /mnt/java/jamvm/share/classpath]
[Linking class java/lang/Runnable]
[Loaded java/lang/Thread from /mnt/java/jamvm/share/classpath]
[Linking class java/lang/Thread]
[Loaded java/lang/VMThread from /mnt/java/jamvm/share/classpath]
[Linking class java/lang/VMThread]
Error initialising VM (initialiseMainThread)


What is wrong now?

Thanks in advance.
Meanie
QUOTE(netog @ Jul 11 2006, 12:05 AM)
Hello

I have installed the base-pdaXqtrom, apps, java and zgcc cramfs in my C1000.

I have problem using jamvm with Classpath.
When I run /mnt/java/jamvm/bin/jamtest the output is:

CODE
jamvm test
swing test
bootclasspath is empty!


So I changed jamtest to run saying where the bootclasspath is:

CODE
jamvm -verbose -cp /usr/local/java/share/examples/examples.zip -bootclasspath /mnt/java/jamvm/share/classpath gnu.classpath.examples.swing.Demo


and now the output is:

CODE
[Linking class java/lang/Object]
[Linking class java/io/Serializable]
[Loaded java/lang/Class from /mnt/java/jamvm/share/classpath]
[Linking class java/lang/Class]
[Loaded java/io/Serializable from /mnt/java/jamvm/share/classpath]
[Loaded java/lang/Class from /mnt/java/jamvm/share/classpath]
[Loaded java/lang/Object from /mnt/java/jamvm/share/classpath]
[Loaded java/lang/Runnable from /mnt/java/jamvm/share/classpath]
[Linking class java/lang/Runnable]
[Loaded java/lang/Thread from /mnt/java/jamvm/share/classpath]
[Linking class java/lang/Thread]
[Loaded java/lang/VMThread from /mnt/java/jamvm/share/classpath]
[Linking class java/lang/VMThread]
Error initialising VM (initialiseMainThread)


What is wrong now?

Thanks in advance.
*



Xbootclasspath needs to have /usr/local/java/share/jamvm/classes.zip:/usr/local/java/share/classpath

hmmm.. seems like a symlink from /usr/local/java/bin/jamvm-bin to /usr/bin/jamvm-bin is missing...
/usr/bin/jamvm should be a link to /usr/local/java/bin/jamvm
looks like the setup script needs fixing
netog
I fixed the symlinks and everything worked OK.
Swing runs a bit slow... not very usable ... but it works.

Thanks.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2014 Invision Power Services, Inc.