Help - Search - Members - Calendar
Full Version: My Zaurus Is Dead!
OESF Forums > Distros, Development, and Model Specific Forums > Distro Support and Discussion > pdaXrom
Darth_Sith
Hi all.
Yesterday I suspend my zaurus. Today it won't turn on.
I tried everything: nand restore, ok menu, nothing work. I only can enter in d+m (d+b don't work).

I don't know what's happend...
I check all the test in d+m, and all seems ok...
I hope someone of you help me. Thanks.
Cresho
nand restore?

pdaxrom has a suspend issue which makes your z look dead. I suggest you do a nand restore with an original nand backup from sharp. Its not bricked buddy!
Darth_Sith
>>>>I tried everything: nand restore, ok menu, nothing work. I only can enter in d+m (d+b don't work).

As I write it doesn't work...
adf
QUOTE(Darth_Sith @ Aug 20 2006, 09:35 AM)
Hi all.
Yesterday I suspend my zaurus. Today it won't turn on.
I tried everything: nand restore, ok menu, nothing work. I only can enter in d+m (d+b don't work).

I don't know what's happend...
I check all the test in d+m, and all seems ok...
I hope someone of you help me. Thanks.
*

If you can d+m shouldn't you be able to do a nand restore (from the backup menu)? What happens when you try?
Darth_Sith
I TRY NAND RESTORE!
It work, but however zaurus won't turn on.
With AC charger the yellow led is on (I remeber that when I try to istall uboot, and I failed, the yellow led don't turn on).
Darth_Sith
Now it's turn on!

It's impossible...
I don't made nothing when it don't turn on and nothing now...
I think the reason could be in the lock battery switch...
adf
QUOTE(Darth_Sith @ Aug 20 2006, 10:06 AM)
Now it's turn on!

It's impossible...
I don't made nothing when it don't turn on and nothing now...
I think the reason could be in the lock battery switch...
*

or the hinge switch...
glad to hear it:)
Darth_Sith
Ok I think that the problem is that the battery is empty.
Exactly...
Yesterday, before I suspend it was to 70%. Today it was completly empty.
My zaurus turn on by itself.
No alarm, no strange app..
It's the second time that happend.
watsons
I had similar problem when i used pdaxrom beta3, and I have already switched back to sharp rom.
bam
ahhh, the dead battery scenario....been there, same reaction at first.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2014 Invision Power Services, Inc.