Help - Search - Members - Calendar
Full Version: My Zaurus Won't Turn On
OESF Forums > Distros, Development, and Model Specific Forums > Model Specific Forums > C1000/3x00 Hardware
gettons1980
Hi, the situation is panic!
Yesterday I installed pdaxrom 1.1.0beta3 with a root partition of 58 MB and it 's gone without problems....
Also today it was all ok.
This evening I open the shell of my c1000 and the screen was black ... nothing happened..
So I made a nand flash backup with the files on www.trisoft.de ( other times I used that files and it was all ok ) and It gone ok.So I reboot it with the sd fat 16 inserted ( with cacko 1.23 install files ) and I push OK button before turning it on.
Nothing happens....

My zaurus won't turn on.
I tried to put off the battery for 5 seconds ( as cacko says in its homepage ) and after put the battery again and the ac and after OK button and the ON/off button but nothing happens.



Anybody can help me?



EDIT:


Now I can turn it on but only pressing ON/OFF, so the red sharp logo comes up and also the trisoft logo.
The trisoft rom can run without problems if I turn on the zaurus with on/off....

But I can't turn it on pressing OK before ( I need it only to flash with cacko rom )
gettons1980
QUOTE(gettons1980 @ Sep 21 2006, 09:27 PM)
Hi, the situation is panic!
Yesterday I installed pdaxrom 1.1.0beta3 with a root partition of 58 MB and it 's gone without problems....
Also today it was all ok.
This evening I open the shell of my c1000 and the screen was black ... nothing happened..
So I made a nand flash backup with the files on www.trisoft.de ( other times I used that files and it was all ok ) and It gone ok.So I reboot it with the sd fat 16 inserted ( with cacko 1.23 install files ) and I push OK button before turning it on.
Nothing happens....

My zaurus won't turn on.
I tried to put off the battery for 5 seconds ( as cacko says in its homepage ) and after put the battery again and the ac and after OK button and the ON/off button but nothing happens.



Anybody can help me?



EDIT:


Now I can turn it on but only pressing ON/OFF, so the red sharp logo comes up and also the trisoft logo.
The trisoft rom can run without problems if I turn on the zaurus with on/off....

But I can't turn it on pressing OK before ( I need it only to flash with cacko rom )
*



Solved, I had to wait some seconds before pressing OK and turning the zaurus on
biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2014 Invision Power Services, Inc.