Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Wince 4.1 & Messenger4.0
OESF Forums > Distros, Development, and Model Specific Forums > Model Specific Forums > SIMpad forum
iw9hlv
rolleyes.gif dear experts, i have another problem to solve ! i quite surf internet via wifi link properly, i use explorer and outlook but when try to use the messenger it don't connect the server and say that maybe the system isn't connected to internet !
i use the same user id & psswd that work in my pc with winxp.
what i wrong ?
help me please.
mr_nice
I don't know but it could be possible that microsoft changed their communication protocol to get ridd of alternative clients. Maybe there is a update for your client.

regards
nice
iw9hlv
thanks 4 the answer mr nice, it's possible that the server is changed but i don't found nothing to substitute or patch the messenger included in win ce 4.1.
may have some info or trick to help me ?
Olle
Hi,

i never used MSN but there are miscellaneous versions of the Messenger.

i would test a other client with MSN & WinCE support like

http://amsn.sourceforge.net/ <-- don't know if it support WCe 4.1
http://www.movsoftware.com/products/imov/imov.htm <- don't know if the WCe client support the newest protocol

best regards
Olle
iw9hlv
great info Olle !
the 1' work fine on xp
the 2' already work on ce 4.1 and permit the conn w aim,msn,icq and yahoo .
really iteresting .
ciao.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2014 Invision Power Services, Inc.